• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj sage: Anelka otišao iz VBA

Problematični Francuz ponovo otišao iz kluba, s tim da se ovog puta neće vraćati. "Držim do sebe i nisam pristao na ponuđene uslove".

Poslije velikih problema koje je stvorio i sebi i klubu kontroverznom proslavom gola prošle godine, Nikolas Anelka (35) odlučio je da napusti Vest Bromvič Albion.

Krajem februara naređeno mu je da plati 80.000 funti zbog antisemitskog (?) gesta tokom utakmice protiv Vest Hema, a uz to mu je zabranjeno i da nastupi na narednih pet ligaških mečeva svog tima.

Iako je u međuvremenu poručio da se kaje, obećao da neće ništa slično uraditi i objasnio da je tim potezom htio da podrži prijatelja, kontroverzna proslava gola posljedično ga je primorala i da ode iz VBA.

"Tokom razgovora sa predstavnicima kluba, predloženo mi je da se vratim u tim, ali pod određenim uslovima, na koje nisam mogao da pristanem. Htio sam da sačuvam svoj integritt, pa sam stoga odlučio da se oslobodim i da raskinem ugovor koji me je vezivao za VBA", napisao je Anelka na svom Twitter profilu.

Francuski veteran postao zaigrao je u seniorskoj konkurenciji 1996. godine, u dresu Pari Sen Žermena. Potom je nastupao za Arsenal, Real, opet za PSŽ, pa za Liverpul, Mančester siti, Fenerbahče, Bolton, Čelsi, Šangaj, Juventus i VBA. Za Francusku reprezentaciju je odigrao 69 utakmica i postigao 14 golova.

Anelka je u VBA stigao prošlog ljeta.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Richard Heathcote)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC