• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpredsjednik FSS: Tole, kaži narodu istinu!

Goran Milanović pozvao prvog čovjeka srpskog fudbala da na predstojećoj sjednici Skupštine otkrije pozadinu priče o njegovoj ostavci.

Sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, koja će biti održana u utorak, jedno vrijeme (jesenas) smatrana je "danom D", odnosno događajem na kome će se Tomislav Karadžić povući sa čela nacionalne "kuće fudbala".

Uostalom, iskusni funkcioner je to i sam najavio, u nekim svojim medijskim istupima. Činilo se da je spreman i nasljednik, u liku proslavljenog asa Dejana Stankovića.

Kako sada stoje stvari, na sjednici u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, neće se dogoditi ništa krupno, a i glasovi otpora Karadžiću - kojih je itekako bilo - iznenada su utihnuli.

"Ne očekujem da će se Skupština uopšte izjašnjavati o povjerenju Tomislavu Karadžiću, niti ima takvih indicija", rekao je za "Sport" Goran Milanović.

"Predsjednik ima podršku, koja možda nije stopostotna, ali je u svakom slučaju većinska i veoma ubjedljiva".

Jedan od potpredsjednika FSS očekuje od Karadžića da se u utorak "izjasni o pritiscima kojima je bio izložen u prethodnih godinu dana".

"Mi znamo odakle je vjetar duvao, ali očekujem da on saopšti javnosti zašto je rekao da će podnijeti ostavku, odnosno da nam odgovori zašto to nije uradio. Skupština je pravo mjesto za to. Kao što sam rekao, mi smo upoznati sa mnogo stvari, ali šira javnost nije".

Ivan Ćurković, još jedan od neposrednih Karadžićevih saradnika, takođe priča za "Sport" o povjerenju "ogromne većine članova Skupštine".

"Aktuelno rukovodstvo FSS će odraditi svoj mandat do kraja. Ukoliko bude bilo potrebno, to će (glasanjem - prim.aut) biti potvrđeno i na samom skupu".

To bi značilo da će Tole Karadžić ostati na čelu srpskog fudbala do ljeta 2016.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC