• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knežević prijeti Zvezdi

Krilni igrač Partizana na pozajmici u Radničkom 1923, sa ekstra motivom se priprema za subotnje gostovanje na "Marakani".

Filip Knežević (22) ove sezone je u Superligi Srbije postigao dva pogotka, a treći priželjkuje u okršaju sa Crvenom zvezdom.

Knežević je u izjavi "Sportskom žurnalu" poručio da Radnički poslije debakla protiv Partizana prošlog vikenda, sada može do povoljnog rezultata.

"Vjerujem da ćemo pronaći snagu da izbjegnemo poraz. Što se tiče mene, ako budem igrao na nivou svojih mogućnosti, mogu da me čuvaju i dvojica - neće im vrijediti", smjelo je izjavio Kraljevčanin.

Desnokrilni napadač je ljeta 2012. prešao iz čačanskog Borca u Partizan, za koji je prošle sezone nastupio na svega dva meča, ukupno 46 minuta. Zato je ljetos pozajmljen Kragujevčanima, kod kojih se izborio za mjesto u startnih 11.

Knežević je na ovosezonskim gostovanjima u Beogradu uvijek bio među zapaženijim akterima.

U porazu od Rada na Banjici (1:0) dobio je direktan crveni karton, zbog udaranja protivničkog igrača, dok je pobjedi nad OFK Beogradom (3:2) na Karaburmi doprinio sa dva gola.

Oba meča protiv Partizana, Knežević je propustio zbog uslova pozajmice, a ostaje da se vidi šta je sačuvao za treći meč u glavnom gradu, protiv daleko najozbiljnijeg rivala, na najvećem srpskom stadionu...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC