• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić i Kokeza potpredsjednici FSS?

Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza navodno traže od Tomislava Karadžića da FSS ubuduće ima pet potpredsjednika.

Skupština Fudbalskog saveza Srbije zakazana je za utorak.

Šta će se na njoj dogoditi?

Dok je ostanak Tomislava Karadžića sasvim izvjestan, dnevni list "Informer" navodi da taj ostanak neće proći bez ustupaka dojučerašnjoj opoziciji.

Konkretno, ovaj list najavljuje da će novi potpredsjednici FSS biti prvi čovjek OFK Beograda i predsjednik Zajednice Superlige, Zvezdan Terzić, kao i jedan od trojice potpredsjednika Crvene zvezde, Slaviša Kokeza.

Obojica su do skoro bili žestoki Karadžićevi oponenti i više puta javno tražili njegovo povlačenje. Uradiće to opet, piše "Informer", ukoliko ih Karadžić ne bude postavio na mjesta odmah do sebe.

List navodi da su Terzić i Kokeza "obećali Karadžiću apsolutnu podršku na predstojećoj Skupštini ukoliko postanu dio rukovodeće strukture FSS", uz to da je "Karadžiću ostavljen rok od 60 dana da obavi kadrovske promjene".

"Terzić i Kokeza zahtijevaju od Karadžića potpredsjednička mjesta. Njihova ideja je da nova vlada FSS ima pet potpredsjednika sa jasno definisanim funkcijama. Takođe, oni traže da se izvrše promjene i u Izvršnom odboru FSS u smislu kadrovskih i organizacionih rješenja. Karadžić bi zauzvrat dobio njihovu podršku i novi mandat", navodi neimenovani izvor lista.

Navodi se da je i prvi razgovor na ovu temu održan još 10. marta u Staroj Pazovi, a ideja ide u pravcu da potpredsjednička mjesta pripadnu Partizanu, Crvenoj zvezdi, Vojvodini i prestavniku Zajednice Superlige.

"Ukoliko dođe do dogovora, Karadžić će imati apsolutnu većinu u Savezu. U suprotnom, zahtijevaće se raspisivanje opštih izbora na nivou FSS", citira se još jednom izvor "Informera".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC