• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić za Junajtedovu televiziju: Tužan sam...

...ali moram da krenem dalje", izjavio je kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić, povodom odluke da na kraju sezone napusti klub i pređe u Inter.

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da je tužan jer će na kraju sezone napustiti Old Traford i poručio da zeli na najbolji mogući način da se oprosti od kluba.

Vidić će poslije osam godina provedenih u Junajtedu u junu preći u Inter kao slobodan igrač, a sa italijanskim timom potpisao je ugovor na tri godine.

"Na kraju sezone završiće se jedan važan dio života i karijere, a to je tužno za mene. Počeo sam da razmišljam o vremenu provedenom u klubu, lijepim i lošim trenucima. Bio sam dio velikih uspjeha Junajteda i radio sam sa mnogo ljudi koji su mi pomogli da se razvijem kao fudbaler. Ipak, to je život i morate da krenete dalje. Radujem se novom izazovu, ali još uvijek moram da završim započet posao u Junajtedu. Imamo važne utakmice pred nama i volio bih što više da pomognem klubu u ovim teškim momentima", rekao je Vidić za klupsku televiziju.

Vidić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a tokom karijere igrao je za subotički i moskovski Spartak, iz kojeg je 2006. godine prešao u Mančester Junajted, gdje je odigrao 287 utakmica i postigao 19 golova.

Sa engleskim klubom osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svjetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova. Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta i postigao dva gola.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC