• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac je zaslužio pobjedu"

Treneri Borca i Veleža složni u ocjeni da su crveno-plavi zaslužili tri boda, iako je plijen na Gradskom stadion podijeljen - 0:0.

Banjalučani ni u četvrtom uzastopnom meču pred svojim navijačima nisu uspjeli da zabilježe pobjede, niti da postignu gol!

Ovog puta, "rođeni" su otkinuli dva iz Banjaluke najviše zahvaljujući fantastičnoj partiji golmana Senedina Oštrakovića, koji je odbranio pet-šest stopostotnih šansi i jedanaesterac vezisti crveno-plavih Srđanu Grahovcu.

Poslije utakmice na konferenciji za štampu, oba stratega Nedim Jusufbegović i Dragan Jović su priznali da je Borac morao doći do pobjede, ali da je sreća pogledala goste iz Mostara.

"Moj utisak je da je Borac trebao da pobijedi! Domaći fudbaleri su bili bolji u svim segmentima igre, pokazali su veću srčanost, borbenost i znanje, a mi nismo bili na nivou igara iz nekih prethodnih mečeva", izjavio je šef struke "rođenih".

Prema njegovim riječima, Velež nije pokazao banjalučkoj publici ni približno partije iz prethodnog dijela sezone.

"Naša koncentracija je bila nula, loše smo trčali, domaćin je bio svježiji i lakše dolazio do našeg gola. Nismo odigrali bukvalno ‘ništa’ osim kad smo ostali s deset igrača (dva žuta kartona Samira Nerzića, prim.aut). Tada smo pokazali nešto više želje, ali Borac je zaslužio sva tri boda! Ipak, moram da čestitam i svojim igračima na izborenom remiju iako nas je pogledala sreća. Možda nam se vratila nagradu za neke situacije iz prethodnih utakmica",
dodao je Jusufbegović.



Trener "Velikana iz Platonove" Dragan Jović smrknutog lica je pokušao da analizira igru svog tima, ali je evidentno bio razočaran napadačima.

"Nismo uspjeli da stignemo do pobjede iako smo stvorili mnogo šansi. Još imamo problem strijelca. Nekoliko prilika smo morali da završimo pogotkom, čak smo promašili i jedanaesterac. Pomalo smo se pribojavali njihovi polukontri i kontri, to smo uspjeli da osujetimo, ali u napadu je nedostajala koncentracija, pa i kvalitet da se zatrese mreža. Gubitkom ova dva boda, kompromitovali smo naše evropske ambicije", rekao je Jović.

Fudbaler Borca Igor Žuržinov je tokom drugog poluvremena napustio igru zbog povrede, ali trener Banjalučana zasad ne zna kakva je povreda u pitanju.

"On je brzo zbrinut, ali nisam još dobio informaciju o eventualnoj težini povrede"
, naglasio je trener Banjalučana.

Borac je subotnjim "gubitkom dva boda" ipak napredovao do drugog mjesta na tabeli poslije 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali će već u nedjelju šansu da ga prestignu imati fudbaleri Širokog Brijega, Zrinnjskog i Sarajeva.

(N.Š./MONDO, foto: MONDO/B.J.)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC