• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fabijan Delf petom srušio Čelsi!

Vezista Aston Vile fantastičnim golom donio pobjedu svom timu protiv lidera iz Londona.

Poništen pogodak Nemanje Matića, isključenje Vilijana, a onda i potez koji je potpuno izbacio iz takta inače temperamentnog Žozea Murinja.

Vezista Aston Vile Fabijan Delf oduzeo je loptu igračima Čelsija na sredini igrališta, ispratio kontru svojih saigrača i onda na fantastičan način, petom sa šest, sedam metara savladao Petera Čeha. Ne slučajno! Tačno je znao šta želi, a taj trenutak lucidnosti 24-godišnjeg Delfa riješio je pitanje pobjednika.

Aston Vila je u Birmingemu savladala Čelsi 1:0 u posljednjem meču subotnjeg programa 30. kola Premijer lige.

VIDEO

U nedjelju nas čekaju dvije poslastice...Mančester junajted - Liverpul i Totenhem - Arsenal.

Sa velikom pažnjom pratiće ove utakmice navijači Čelsija, nadajući se porazima Liverpula i Arsenala, uz Mančester siti jedinih konkurenata za prvo mjesto ove sezone.

A sve je moglo da bude drugačije da su njihovi ljubimci savladali Aston Vilu.

Imao je Čelsi inicijativu i šanse, međutim, borbena ekipa trenera Pola Lamberta nije posustajala sa upornim kontranapadima, a onda je poslije isključenja Vilijana u 68. minutu "namirisala svoju priliku" i krenula po tri boda.

Istina, motivisao ih je arbitar Kris Foj kada je pokazao drugi žuti karton Brazilcu zbog povlačenja protivničkog igrača u kontranapadu.

U tom trenutku Murinjo je "poludio" kraj aut-linije. Svašta je imao da kaže četvrtom sudiji, vjerovatno svjestan da je i sam djelimično kriv, pošto se nekoliko trenutaka kasnije spremao da zamijeni Vilijana uvođenjem Oskara, ali je onda promijenio mišljenje i iz igre izveo Šurlea.

Temperamentni Portugalac prvi put u meču sudijama je zamjerio zbog ponišetenog gola Nemanje Matića u finišu utakmice. Tada je glavni arbitar Foj na savjet pomoćnika poništio pogodak srpskog reprezentativca zbog igranja rukom pri prijemu lopte.



U finišu meča,Žoze Murinjo je imao i treći napad bijesa, koji ga je ovaj put koštao crvenog kartona.

Trener Čelsija žustro se pobunio zbog crvenog kartona Ramiresu u nadoknadi, iako je Brazilac potpuno opravdano poslat van igre, pošto je nagazio na nogu protivničkog igrača koji mu je prethodno uklizao.

Svi ovi crveni kartoni otežaće posao Čelsiju u predstojećem derbiju sa Arsenalom, 22. marta na Stamford Bridžu, ali "plavcima" će prethodno najveća briga biti kako da eliminišu Galatasaraj u revanš meču osmine finala Lige šampiona, u utorak u Londonu. U Istanbuli je bilo 1:1.

(MONDO, foto: Beta/AP/Rui Vieira)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC