• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola Bekenbaueru: Ja tjeram po svome

Trener Bajerna cijeni mišljenje legende kluba o tome da će njihova igra uskoro postati negledljiva, ali nema namjeru da bilo šta mijenja.

Franc Bekenbauer nedavno je kritikovao igru Bajerna istakavši da počinje da liči na Barseloninu i da će uskoro postati dosadna za gledanje.

Legendarni igrač Bavaraca direktno je tada prozvao trenera Pepa Gvardiolu, koji je do prošlog ljeta predvodio Katalonce. Ipak, španski stručnjak prihvata kritiku, ali nema namjeru da bilo šta mijenja u igri ekipe.

"Franc nije samo fudbalska legenda, on je legenda ovog kluba. Veoma poštujem njegovo mišljenje. Ja stvarno pružam maksimum u ovom poslu, tako je bilo i u Barseloni, tako je i ovdje. Uvijek prihvatam druga mišljenja", rekao je za "Marku" Gvardiola, koji je na klupi minhenskog kluba zamijenio Jupa Hajnkesa nakon što je prošle sezone osvojio , Ligu šampiona, Bundesligu i Kup Njemačke.

Imao zamjerku na Pepovu filozofiju igre ili ne, tek Bekenbauer mora biti zadovoljan učinkom Bajerna - ubjedljivo vode na tabeli Bundeslige sa 23 boda više od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Alexander Hassenstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC