• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Basta pogodio na "Olimpiku", Napoli hoće LŠ

Srpski internacionalac postigao gol za Udineze u porazu od Rome (2:3). Napoli "bježi" četvrtoplasiranoj Fiorentini deset bodova.

Šampionska trka u Seriji A odavno je završena, a dok Juventus i teoretski ne odbrani titulu pri vrhu se vodi zanimljiva borba za drugo mjesto.

U ponedjeljak uveče, fudbaleri Rome savladali su na svom terenu Udineze (3:2) i dočekaće 29. kolo sa tri boda više i utakmicom manje od trećeplasiranog Napolija, koji je nekoliko sati ranije savladao Torino (1:0), golom Gonzala Iguaina.

Strijelci za "vučicu" na "Olimpiku" bili su Frančesko Toti, Matija Destro i Vasilis Torosidis. Domaći su na poluvremenu vodili 2:0, Đampiero Pinci smanjio je u 51. minutu tu prednost na 2:1, ali je Torosidis u 69. definitivno ostavio bodove u Rimu.

Srpski internacionalac Dušan Basta postavio je u 80. minutu konačan rezultat, svojim četvrtim golom ove sezone. Pogodio je lijevom nogom, poslije kornera.

VIDEO

TABELA: Juventus 75, Roma (-1) 61, Napoli 58, Fiorentina 48, Inter 47, Parma (-1) 46, Lacio 41, Verona 40, Atalanta 37, Torino 36, Milan 35, Đenova 35, Sampdorija 34, Udineze 31, Kaljari 29, Kjevo 24, Livorno 24, Bolonja 23, Sasuolo 21, Katanija 20.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Dino Panato)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC