• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudar: Nije Žerić, ipak je Nestorović

Uprava Rudar Prijedora ponovo promijenila trenera i vratila na klupu Darka Nestorovića koji je uveo klub u Premijer ligu BiH prije nekoliko godina.

Rudar Prijedor u samo nekoliko dana dva puta je promijenio trenera.

Prije pet dana klub je otpušten je makedonski tandem Gorazd Mihailov – Borče Lazarev, a uprava kluba saopštila je da je na njeihovo mjesto postavljen pomoćni trener Nedžad Žerić.

Nekadašnji fudbaler ovog kluba vodio je „rudare“ proteklog vikenda na gostovanju Olimpiku gdje su poraženi rezultatom 1:0, ali već danas morao je da ustupi svoje mjesto Darku Nestoroviću.

“Uprava Fudbalskog kluba Rudar Prijedor razmatrala je novonastalu situaciju poslije odlaska trenerskog tandema Gorazd Mihailov – Borče Lazarev, a poslije odigrane utakmice sa „Olimpikom“ u Sarajevu na kojoj je ekipu vodio pomoćni trener Nedžad Žerić i donijela odluku da za novog šefa stručnog štaba kluba imenuje poznato i priznato trenersko ime, Darka Nestorovića. Cijeneći cjelokupnu situaciju u i oko kluba uprava Rudar Prijedora odlučila se da angažuje trenera koji se već jednom dokazao u našoj fudbalskoj sredini i ostavio dubok, neizbrisiv trag čije rezultate i danas vidimo, saopštio je prijedorski klub.

Nestorović će, računajući Žerića, biti četvrti trener Rudar Prijedora u ovoj sezoni, pošto je prije tandema Mihailov-Lazarev ekipu vodio Boris Gavran. S obzirom da su Makedonci radili zajedno, Nestorović je čak peta osoba koja će biti na klupi Rudar prijedora u ovoj sezoni.

Kako su naveli, bez obzira na sva dešavanja u klubu u posljednje vrijeme i kadrovske promjene u stručnom štabu ambicije kluba ostaju nepromijenjene do kraja sezone, a to su opstanak u Premijer ligi BiH i osvajanje Kupa Republike Srpske.

(MONDO, Foto:MONDO/B. Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC