• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ne može u Pećince

Zbog bezbjednosnih problema, Donji Srem će Crvenoj zvezdi u meču 20. kola Jelen Superlige biti domaćin najvjerovatnije u Novom Sadu.

Poslije višesatnog vijećanja predstavnika FSS, Zajednice superligaša, klubova i policije donijeta je odluka da se utakmica Donji Srem - Crvena zvezda igra u subotu u 14.30, najvjerovatnije u Novom Sadu.

Zbog procjene policije da okolina stadiona u Pećincima nije dovoljno bezbjedna za dolazak velikog broja navijača, iako fudbalski objekat "Suvača" ispunjava potrebne uslove za organizaciju utakmice visokog rizika, odlučeno je da se meč 20. kola Jelen Superlige igra u drugom mjestu.

Pogledajte kako izgleda stadion "Suvača" u Pećincima, koji je nedavno renoviran.



Najbliži da ugosti fudbalere Donjeg Srema i Crvene zvezde je stadion "Karađorđe" u Novom Sadu.

"Šira okolina stadiona u Pećincima nije bezbjedna za dolazak većeg broja navijača nego što je kapacitet stadiona, što bi moglo izazvati problem. Policija je procijenila da šira okolina stadiona nije bezbjedna i na osnovu toga donijeta je zajednička odluka. Ide se na to da se igra u Novom Sadu, ali još nije donijeta konačna odluka pošto je potrebno da se sve organizuje", izjavio je za MONDO komesar za bezbjednost FSS Milivoj Mirkov.

Direktor Superlige, Vladimir Bulatović, rekao je da je razmatrana i mogućnost da se meč odigra na stadionu Obilića, ali da je taj prijedlog odbačen zbog regularnosti.

"Ne bi bilo korektno da se igra u Beogradu jer bi u tom slučaju djelovalo kao da je Crvena zvezda domaćin. Zato je predložen Novi Sad. Utakmica će se igrati u subotu od 14.30", rekao je Bulatović za naš portal.

Podsjetimo, u 27. kolu Donji Srem bi trebalo da ugosti Partizan, tako da će gotovo izvjesno i u tom slučaju Pećinci ostati bez organizacije utakmice.

(Jovan Terzić - MONDO, Foto: MONDO/Dušan Ninković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC