• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roben i Gvardiola mogu zajedno

Jedna od prvih informacija po dolasku Gvardiole na klupu Bajerna bila je da će otjerati Arjena Robena. Holanđanin je, međutim, potpisao novi ugovor!

Arjen Roben ove sezone igra sjajno. U 31 utakmici za minhenski Bajern postigao je 18 golova i pokazao da su priče sa početka sezone bile notorna glupost.

Naime, još i prije nego što je Pep Gvardiola i zvanično preuzeo ekipu od Jupa Hajnkesa, pojavila se vijest da Špancu nije potreban holandski vezista i da ga je klub zbog toga stavio na transfer listu.

Mnogi su odmah postali sumnjičavi u mogućnost saradnje dvojice majstora svog zanata - Gvardiole kao trenera i Robena kao fudbalera, a oni su ih demantovali na najbolji način - rezultatima.

Da sve odlično funkcioniše potvrđuje i najnovija vijest iz Minhena, koja glasi da je Arjen Roben potpisao produžetak ugovora na još dvije sezone, dakle, do 2017. godine.

"Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor i nadam se da ću nastaviti da osvajam trofeje sa Bajernom. Ne mogu da opišem koliko smo srećni porodica i ja u Mihenu. Uživam da igram u ovom timu i radujem se predstojećim izazovima", rekao je Roben.

Holandski fudbaler je u karijeri igrao za Groningen, PSV, Čelsi i madridski Real, a od 2009. je član bavarskog kluba, za koji je odigrao 152 utakmice i postigao 86 golova.

Sa Bajernom je osvojio dvije titule u Bundesligi, Ligu šampiona, dva nacionalna kupa, dva Superkupa Njemačke i UEFA Superkup.

Za reprezentaciju Holandije nastupio je 73 puta i postigao 22 gola.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Alexandra Beier)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC