• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće li ovaj slogan nestati sa Old Traforda?

Loša sezona Junajteda izazvala i nesuglasice među navijačima. Od grupe sa "Stretford Enda" traženo da skine sa ograde poruku podrške Dejvidu Mojesu.

Grupe navijača šampiona Engleske, koje posmatraju utakmice sa različitih dijelova stadiona, imaju sve različitije mišljenje o trenutnom menadžeru "đavola", Dejvidu Mojesu.

Šef svlačionice Mančester junajteda očekivano se nalazi na udaru kritika, u sred jedne od najlošijih sezona u klupskoj istoriji. Nervoza se poslije poraza od Liverpula proteklog vikenda dodatno povećala...

Grupa navijača sa "Stretford Enda" (dijela "Old Traforda") istakla je poruku podrške Mojesu još prije nego što je sezona počela. Ljetos su istakli baner "The Choosen One ('Odabrani')" (na slici) i iza trenera stoje i sada, nakon devet ligaških poraza, eliminacije iz Liga Kupa, FA Kupa (od Svonsija) i poraza od Olimpijakosa u prvom meču osmine finala Lige šampiona (LŠ) ,0:2.

Revanš meč za plasman među osam timova LŠ biće odigran u srijedu uveče na Old Trafordu. Pristalice Junajteda koje su do sada podržavale Mojesa istakle su da će to raditi i u drugom okršaju sa šampionom Grčke.

"U srijedu uveče sva pažnja bi trebalo da bude usmjerena na pružanje podrške ekipi i na to kako da je inspirišemo da pobijedi. Apeli da skinemo slogan 'The Chosen One' ('Odabrani') neće biti razmatrani i taj baner će stajati na svom mjestu i tokom utakmice protiv Olimpijakosa, u znak podrške timu", napisala je grupa navijača sa "Stretford Enda" na svom Twitter profilu.

"Zaista očekujemo od publike na Old Trafordu da podrži ekipu večeras u borbi za pobjedu. Navijači, igrači i svjetski mediji vidjeli bi skidanje slogana kao poziv menadžeru da napusti klub. To nije potrebno raditi tokom utakmice", takođe piše u saopštenju.

Junajted bi eliminacijom iz Lige šampiona praktično ostao bez šansi da se i sljedeće godine nađe u tom takmičenju. Tako prvi put ne bi bio dio elite u ovom vijeku.

Istovremeno, mnogi navijači Junajteda ne prezaju ni od otvorenih prijetnji smrću Dejvidu Mojesu!


Neimenovani navijač ostavio je na Twitteru sliku sa porukom da će ubiti menadžera Mančester junajteda ako ne podnese ostavku!

(MONDO, foto: Beta/AP/Jon Super, Twitter)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC