• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači "grmili", Sedorf se branio

Milanisti udruženi u navijačku grupu "Curva Sud" održali sastanak sa trenerom "roso-nera" i pojedinim fudbalerima. Ne nazire se kraj krize u klubu.

Navijači posrnulog giganta sa San Sira oglasili su se u petak oštrim saopštenjem, a u srijedu tražili i sastanak sa trenerom "roso-nera", Klarensom Sedorfom, kao i sa nekoliko igrača.

Pred vođe navijačke grupe "Curva Sud" u prostorijama kluba sjeli su šef stručnog štaba i prvotimci Mario Baloteli, Đampaolo Pacini, Ignjacio Abate, Danijele Bonera, Najdžel De Jong, Suli Muntari, Andrea Poli, Marko Amelija i Rikardo Kaka.

Pristalice kluba ukazale su da su žestoko nezadovoljne formom tima, plasmanom na tabeli Serije A (12. mjesto, 37 bodova manje od lidera - Juventusa), eliminacijom iz Lige šampiona u dvomeču sa Atletiko Madridom...

Takođe, od ranije je poznato da navijači smatraju da Adrijano Galijani ne može da kupuje igrače u trenutku kada klub nema novca kao devedesetih, kao i da Barbara Berluskoni, ćerka gazde Silvija, nije sposobna da dovoljno dobro radi na mjestu visoke funkcionerke Milana.

"Sedorf nam je rekao da ne želi tri četvrtine trenutnog sastava ekipe, a Galijaniju je bilo lakše da radi sa Berluskonijevim novcem", kratko je prepričao detalj sastanka jedan od vođa navijača Milana.

Navijači su prošle nedjelje prilično konkretno, ali bez isticanja imena, kritikovali i Marija Balotelija, podrazumijevajući da je on jedan od igrača kojima je važnije koju sliku će "okačiti" na društvene mreže nego kako će igrati.

"Kada smo Mariju rekli da se ne trudi samo je spustio glavu i nije odgovorio", objasnio je navijač.

Prema nekoliko izvora sa Apenina, Milan je počeo da traži novog trenera. Jedan od potencijalnih stručnjaka koji bi mogli da zamijene Sedorfa je i Lućano Spaleti, nedavno smijenjeni trener Zenita.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC