• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hulk sa "pola terena", Dortmund prošao

Zenit pobijedio Borusiju u Dortmundu sa nedovoljnih 2:1. Nijemci prošli u četrvtfinale zahvaljujući trijumfu u Rusiji (4:2). Jojić debitovao u LŠ.

Golčina sa "polovine terena" najboljeg igrača Zenita, Hulka, najavila je u 16. minutu spektakl na stadionu Dortmunda. Naglo je zaživjela nada momaka iz Sankt Peterburga da bi mogli u četvrtfinale Lige šampiona...

Za ukupni trijumf i eliminaciju Dortmunda bila su im u tom trenutku potrebna još dva gola, ali su do kraja postigli samo jedan. Prethodno su to uradili domaći, u 38. minutu i tako razjasnili ko će među osam najboljih timova.

BORUSIJA DORTMUND - ZENIT 1:2 (1:1)

VIDEO

Ruski predstavnik uspio je da pobijedi, pogotkom rezerviste Hozea Rondona u 73. minutu, ali ništa više od toga nisu uspjeli da urade.

Gol Sebastijana Kela u 38. minutu otklonio je njihovu (i u tom trenutku) malu šansu da naprave senzaciju i nađu se u evropskom fudbalskom "kremu".

Za Dortmund je sredinom drugog poluvremena zaigrao Miloš Jojić, doskorašnji vezista Partizana, koji je tako upisao prvi nastup u Ligi šampiona.

Kraj meča donio je i potpuno neprijatnu, krvavu scenu. Defanzivac gostiju Tomaš Hubočan ostao je u 90. minutu da leži na zemlji krvave glave, nakon što ga je Robert Levandovski udario koljenom u čelo dok je bio na koljenima.

Nakon gola Rondona za konačnih 2:1, navijači Zenita zapalili su na svojoj tribini njemačku zastavu!

Parovi četvrtfinala biće žrijebani 21. marta.

Detalje meča i golove mogli ste da pratite u LIVE tekstualnom prenosu na MONDU.

BORUSIJA: Vajdenfeler - Pišček, Papastatopulos, Humels, Šmelcer (od 77' Durm) - Obamejang, Sahin, Kel, Goskrojc - Mkitarjan (od 69' Jojić) - Levandovski

ZENIT: Malafejev - Anjukov, Hubočan, Lomberts (od 46' Neto), Krišito - Vicer, Fejzulin - Hulk, Dani, Šatov - Keržakov (od 62' Rondon).

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Lars Baron)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC