• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sinđić: Opet smo gosti Zvezdi!

Fudbaler Donjeg Srema razočaran je što se utakmica sa Crvenom zvezdom neće igrati na "Suvači".

Donji Srem je htio da se igra u Pećincima, Crvena zvezda je htjela da se igra u Pećincima, ali će se igrati u Novom Sadu.

Poslije odluke policije da nije bezbjedno da se utakmica 20. kola Jelen Superlige, između Donjeg Srema i Crvene zvezde odigra na malom, ali lijepo upakovanom stadionu "Suvača", pojavilo se i nezadovoljstvo kod domaćina, tj. uslovno rečeno domaćina.

Koliko čelnici, toliko i igrači Donjeg Srema, nezadovoljni su što će meč sa liderom šampionata igrati na tuđem stadionu, u Novom Sadu, gdje inače igra Vojvodina.

To je bio slučaj i prošle sezone, ali je tada "Suvača" bila u fazi renoviranja.

"Pored Partizana, Crvena zvezda će nam biti najteži rival u ovom dijelu prvenstvu. Svakako je ogroman hendikep što ne igramo na 'Suvači'. Praktično, gosti smo na ovoj utakmici, što nam dodatno otežava posao. Ali, šta je tu je. To se dešava kod nas i smatram da je izlišno bilo šta više komentarisati"
, kaže fudbaler Donjeg Srema Uroš Sinđić za "Sport".

O rivalu...

"Beogradski crveno-bijeli su lideri na tabeli i sa te strane su favorit. Međutim, dobro znamo u kakvom smo položaju i bodovi su nam prijeko potrebni. Sve ćemo uraditi da Crvenu zvezdu ponovo iznenadimo, a zašto da ne i da pobijedimo".

Dodao je...

"Iskreno, nisam ih pretjerano pratio u posljednje vrijeme, mada igrače Crvene zvezde vrlo dobro poznajem. Najveća opasnost nam prijeti od njihovih napadača, Kasalice prije svega. Naravno, tu su Mrđa, Dauda... Siguran sam da sva trojica neće započeti utakmicu. Trebalo bi obratiti posebnu pažnju i na Lazovića, ali i na Ninkovića. Sve u svemu, nadam se lijepoj utakmici".

Utakmica počinje u subotu u 14.30.

(MONDO, Foto: MONDO/Dušan Ninković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC