• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Hoću titulu, ne sedmicu na Lotou

Marko Nikolić u odgovorima čitaocima "Sportskog žurnala" rekao da bi više volio da Partizan osvoji sedmu uzastopnu titulu.

Marko Nikolić iz dana u dan sve više razumije u kakav i koliki klub je došao. Čast Radu i Vojvodini, ali Partizan je Partizan.

Da je to tako govori i intervju koji je dao "Sportskom žurnalu", tačnije čitaocima ovog sportskog lista, koji su se javljali u talasima i postavljali treneru Partizana raznorazna pitanja. Bilo je i navijača Crvene zvezde, koji su pokušali da ga isprovociraju. Ali, Nikolić se nije dao.

Između ostalog, treneru Partizana bilo je postavljeno pitanje da li bi više volio da dobije "sedmicu" u igri na sreću LOTO ili da Partizan osvoji sedmu uzastopnu titulu.

Nikolić je kao iz topa odgovorio: "Sedmu titulu!".

Šef stručnog štaba Partizana rekao je i da nije izdao Vojvodinu, čiji je trener bio jesenas.

"Nisam nikoga izdao. Netačno je da sam se u oktobru dogovorio sa Partizanom. Vodeći Vojvodinu pobijedio sam i moj sadašnji klub jesenas, Crvenu zvezdu u kupu. Što se tiče igrača, Miroslav Vulićević je bio slobodan i bio nam je potreban, kao i Branislav Trajković i Petar Škuletić. Prodala ih je Vojvodina, a ne ja. Novosađani su dobro prošli u tim transferima", rekao je Nikolić, odgovarajući na pitanje Zorana iz Novog Sada.

Pomalo ljutito, ali svakako odlučno Nikolić je odgovorio na opasku jednog čitaoca da Zvezda i Partizan na klubove iz unutrašnjosti gledaju kao na "seljačke klubove" i upitao ga je zašto je to tako?

"To kod mene i mojih igrača ne može da se desi! Poštujem svakog protivnika, motivišem ih za svako gostovanje, dobro znam koliko je teško osvojiti bodove", uzvratio je Nikolić.

Zanimljiv je bio i razgovor sa Radivojem Perovićem, koji je rekao da je otac ubijenog navijača Ivana Perovića.

Radivoje je pitao trenera Partizana ko ne dozvoljava igračima da pozdrave Zabranjene (navijačka frakcija Grobara).

Nikolić je ovako odgovorio: "Ne znam za tu situaciju, 'svjež' sam u klubu. Prija podrška koju dobijamo sa svih strana stadiona, želim da tako ostane do kraja prvenstva. Svaki navijač, simpatizer, član publike nam je mnogo važan. Želimo da energiju sa terena podrže tribine".

Potom su njih dvojica razmijenili brojeve telefona.

Trojica navijača Partizana - Pavle, Petar i Arsenije Čarapić - imali su zanimljiv prijedlog za trenera crno-bijelih. Ako osvoje prvenstvo da uradi nešto "ludo", recimo da stavi periku na meču protiv Čukaričkog.

"Dalek je put do titule.... Ako dođe do situacije da u posljednjem kolu slavimo titulu emocije bi nas ponijele. Imali bismo vremena da razmišljamo o zanimljivoj ideji, ali su objektivno šanse za njeno sprovođenje male".

Bilo je i nekoliko navijača Crvene zvezde koji su, prema mišljenju novinara "Žurnala", zvali sa istog telefona, a koji su pokušali da isprovociraju trenera Partizana raznim pitanjima, poput: "Zašto se vodi kampanja protiv Crvene zvezde?", "Da li vam prija podrška Tomislava Karadžića?", "Da li je utakmica Partizan - Novi Pazar, odigrana jesenas, bila regularna?", "Zašto je Radnički iz Kragujevca igrao nezainteresovano protiv Partizana, a grizao je protiv Zvezde?"...

Sva ta pitanja Nikolić je, žargonski rečeno, "iskulirao".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC