• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Trajkovićeva izjava se više neće ponoviti"

Trener Partizana Marko Nikolić poručio da se izjava štopera Branislava Trajkovića u vezi sa "guranjem" Zvezde neće više ponavljati.

Izjava štopera Partizana Branislava Trajkovića kako čitava država Srbija gura Crvenu zvezdu kako bi osvojila titulu, naišla je na očekivanu osudu u Ljutice Bogdana i postala je glavna tema u sportskim medijima.

Ta izjava, odnosno tema nije izbjegnuta ni na konferenciji za novinare u petak u Humskoj uoči prvenstvenog duela protiv užičke Slobode.

Novinari su pitali trenera Partizana Marka Nikolića da li takve izjave dodatno podgrijavaju atmosferu u srpskom fudbalu.

"Završeno je sa tim, nećete više imati prilike da čitate takve izjave iz Partizana",
odgovorio je Nikolić.

Što se tiče predstojećeg duela 20. kola Jelen Superlige Srbije, Partizan će biti oslabljen, jer četvorica igrača neće moći da nastupe zbog kartona. Danko Lazović i Nikola Ninković zbog crvenih kartona, a Vladimir Volkov i Milan Obradović zbog parnih žutih kartona.

"Partizan ima 22 igrača i svako zaslužuje mjesto u timu, nisu slučajno tu. Imam mnogo povjerenja u njih. Nemam problem kada neko treba da uđe u tim i zamijeni igrača koji mi nije na raspolaganju",
rekao je Nikolić o tom kadrovskom problemu.

On je svojim igračima poručio da od njih očekuje ništa manje nego u prethodnim utakmicama.

"Niko od nas nema pravo da prikaže manje, to je model od kojeg ne smijemo da odustanemo. Publika je to prepoznala, siguran sam da će tribine biti dobro popunjene. Igrači su to zaslužili a na nama je da opravdamo to povjerenje. Sloboda je umjela da bude vrlo neprijatna po Partizan u prošlosti. Predvodi je trener koji je poznat kao vrhunski motivator (Ljubiša Stamenković). Takođe, ne možemo da računamo na četvoricu suspendovanih fudbalera i sve te činjenice 'pale alarm' i traže maksimalnu mobilnost. Niko ne smije ni da pomisli da se stvari podrazumijevaju i da će doći same od sebe", dodao je Nikolić.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC