• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja tebi vojvodo, ti meni serdare

Pročitajte izjave ljudi iz Reala, Bajerna, Barselone...

Nikad jača "ekipa" u četvrtfinalu Lige šampiona, samim tim i nikad više zanimljivih mečeva.

U petak, malo poslije podneva, saznali smo ishod žrijeba, a onda su stigli i prvi komentari, svi u stilu "ja tebi vojvodo, ti meni serdare".

Sportski direktor fudbalskog kluba Real iz Madrida, Emilio Butragenjo rekao je da je Borusija iz Dortmunda i dalje opasna iako je slabija nego prošle godine i da njegova ekipa mora da bude oprezna u četvrtfinalu Lige šampiona.

Real Madrid će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv prošlogodišnjeg finaliste tog takmičenja, Borusije iz Dortmunda. Te dvije ekipe su se prošle godine sastale u polufinalu i tada je njemački tim bio bolji. U Njemačkoj je bilo 4:1, u Madridu "samo" 2:0 za domaći tim.

"Borusija nije ista ekipa od prošle godine, ali su i dalje opasni, pa Real mora da bude oprezan. Međutim, smatram da će Real biti spreman za taj dvomeč, jer je protiv Borusije igrao prošle godine", kazao je Butragenjo, prenose španski mediji.

Real će u prvom meč četvrtfinala najelitnijeg fudbalskog takmičenja biti domaćin. Prva četvrtfinalna utakmica se igra 1. ili 2. aprila, dok je revanš na programu 8. ili 9. aprila.

Kapiten minhenskog Bajerna Filip Lam rekao je da njegov tim mora maksimalno ozbiljno da shvati mečeve protiv Mančester junajteda, iako klub sa Old Traforda ove sezone ne igra na prepoznatljivom nivou.

"Ne smijemo da dozvolimo da njihova trenutna pozicija u Premijer ligi utiče na nas. Putujemo u Mančester da odigramo napadački i postignemo što više golova", rekao je Lam za sajt UEFA.

Bajern ubjedljivo vodi u Bundesligi, dok se Junajted trenutno nalazi na sedmom mjestu engleskog šampionata.

Prvi meč četvrtfinala LŠ biće odigran 1. aprila u Mančesteru, a revanš je osam dana kasnije na Alijanc areni.

Sportski direktor fudbalskog kluba Barselona Andoni Zubizareta rekao je da je naredni rival njegovog tima, madridski Atletiko jedan od najjačih klubova u Evropi.

"Ovo je bio možda i najači žrijeb za četvrtfinale u istoriji Lige šampiona. Atletiko je svakako jedan od najboljih i najjačih timova u Evropi. Znamo kako da igramo sa njima i na Nou Kampu i na Visente Kalderonu", rekao je Zubizareta za El Mundo Deportivo.

U posljednjem prvenstvenom meču Barselona i Atletiko su odigrali bez golova. Atletiko je trenutno drugi na tabeli Primere sa 67 bodova, jednim više od Barselone.

(MONDO/Agencije, Foto: Guliver/Getty Images/Harold Cunningham)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC