• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: "Momci, koncentrišite se na ciljeve"

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović apeluje na igrače da se manu svega što odvlači pažnju od cilja, a prvi sljedeći je pobjeda nad Donjim Sremom.

Onaj osjećaj u stomaku i bol u glavi kada je Stefan Aškovski, 15. septembra, na punoj "Marakani" pogodio u 92. minutu za 2:2, poslije "laganih" 2:0 s početka drugog poluvremena, trebalo bi da bude glavni izvor motivacije i opreznosti za fudbalere Crvene zvezde.

Oni će se u subotu od 14:30, u okviru 20. kola Jelen Superlige Srbije, sastati sa istim rivalom koji im je jesenas uzeo dva velika boda u šampionskoj trci i to golovima u 75. i 92. minutu utakmice.

Tada je bilo 2:2 "za" Donji Srem, poslije čega su se dogodile mnoge ružne stvari na adresi Ljutice Bogdana 1a.

Stoga, oprez i angažovanje... To je trener Slaviša Stojanović tražio u petak, dan prije utakmice.

A, ako tako bude, kaže on, ne bi trebalo da izostane deseta uzastopna pobjeda lidera šampionata i novi "zadatak" Partizanu.

"Čeka nas novi ispit, idemo ekipi koja je u jesenjem dijelu sezone pokazala zube. Oni su jači u odnosu na taj meč i svjesni smo da nas ne čeka lak posao. Ipak, naš cilj se zna, a to je osvajanje tri boda", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-bijelih.

On je je dodao i da ne očekuje da se ekipa iz Pećinaca "zabunkeriše".

"Donji Srem nije ekipa koja igra defanzivno. To su pokazali i u prva četiri proljećna kola. Dosta trče, agresivni su i ne očekujem će se braniti. Nama je ovo nova prilika da se stabilizujemo i odigramo bolje nego u prethodnim mečevima", naveo je Stojanović.

Trener Zvezde nije želio da se upušta u komentarisanje izjave pojedinaca iz Partizana koji tvrde da sudije favorizuju crveno-bijele.

"Od početka proljeća provlači se ta priča i rekao sam igračima da moraju da se koncentrišu samo na svoje ciljeve. Svaki put kada se budemo bavili time, odlazićemo korak unazad", dodao je on.

Napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa ocijenio je da je njegov tim u dobroj formi.

"Naš cilj je jasan, to je pobjeda u Novom Sadu. Moramo da respektujemo svaki tim u ligi, pa i Donji Srem. Pokazali su na Marakani da su ozbiljni, ali ovo je nova utakmica i mi smo u naletu. Bolje je što se meč igra u Novom Sadu zbog ambijenta, iako ne bih imao ništa protiv da igramo u Pećincima. Važno je da pobjeđemo u nizu", kazao je trenutno najbolji strijelac Superlige.

Utakmica 20. kola Superlige između Donjeg Srema i Zvezde igra se u subotu od 14.30 u Novom Sadu. Prvobitno je meč trebalo da bude odigran u Pećincima, ali se od toga odustalo iz bezbjednosnih razloga.

Posljednju riječ imala je policija, iako su oba kluba željela na "Suvaču".

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC