• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZRINJSKI: Borac mora da padne!

U mostarskom klubu uvjereni da će u subotu pobijediti Banjalučane, koji su "plemićima" konkurenti za plasman u Evropu.

Zrinjski u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje Borac na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone jer je riječ o ekipama koje konkurišu za visok plasman i nastup u međunarodnim takmičenjima.

"Ova utakmica je bitna kako za nas, tako i za njih i sigurno da mi sa ovom utakmicom strašno, strašno puno možemo dobiti ako je riješimo u svoju korist. Zamo da Borac ima određenih problema, međutim to je ocrtano jer problema imaju već osam mjeseci, a stalno su u vrhu ili pri vrhu. Mi ne možemo računati na Brkovića, Pezu, Graovca koji još nije dobio dozvolu i Crnova koji ima tri žuta kartona. Ovo nam je možda i najvažnija utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva i ako pobijedimo možemo reći da smo jednom nogom u Evropi", rekao je šef struke Mostaraca Branko Karačić na konfrerenciji za štampu koju su prenijele hercegovački mediji.

Kvalitetnu utakmicu i pobjedu svog tima očekuje i iskusni fudbaler "plemića" Velibor Đurić.

"Očekujem kvalitetnu predstavu od obje ekipe. Borac ima svoje probleme, ali bez obzira na sve to oni će doći da odigraju što kvalitetnije. Mi igramo na našem terenu, pred našim navijačima i ako mi budemo pravi, a nemamo nijedan razlog da ne budemo, slavićemo u subotnjoj utakmici", rekao je Đurić.

U prvom dijelu sezone crveno-plavi su slavili u Banjaluci (2:0) pogocima Joce Stokića i Ognjena Đelmića, a Zrinjski se revanširao izbacivši Banjalučane u osmini finala Kupa BiH ukupnim rezultatom 5:1. U prvom meču "plemići" su deklasirali Borac (4:0), a u revanšu je bilo 1:1 na banjalučkom Gradskom stadionu.

Utakmica Zrinjski - Borac igra se u subotu sa početkom u 15. 30 časova.

(MONDO, foto: HŠK Zrinjski)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC