• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijan Mutu - nova zvijezda muzičkih spotova

Problematični rumunski fudbaler, čija je karijera obilježena raznim skandalima, oprobaće se u u novom spotu repera Snoop Dogg-a. Kakav spoj!

Svašta smo vidjeli od njega u fudbalskoj karijeri, a da bi opravdao status "nemirka" odlučio je da uradi još jednu stvar u svom životu koju još nije.

Adrijan Mutu, 35-godišnji rumunski fudbaler, koji je 2004. godine dobio otkaz u Čelsiju nakon što je utvrđeno da se drogirao, potvrdio je da će se pojaviti u novom muzičkom spotu američkog repera Snoop Dogga.

Mutu je sada član rumunskog kluba Petrolul Ploešti, ali, izgleda da mu je dosadio fudbal i da planira da se optisne u muzičke vode.

Reditelj Masimo Karoleti, koji blisko sarađuje sa američkim reperom, potvrdio je da planira da Mutua "lansira" u zvijezde tako što će mu dati ulogu u spotu.

"Do sada sam obično uzimao glumce za spotove koje sam režirao, ali u Mutuu sam prepoznao veliki potencijal. Svi moji saradnici smatraju ga ozbiljnim kandidatom za spot. Znam Mutua već dvije godine i mogao bih da kažem da smo izgradili prijateljski odnos. Veoma ga cijenim jer je ozbiljna i iskrena osoba. Ako mene pitate - trebalo bi da se oproba u šoubiznisu", rekao je reditelj.

Mutu ima dovoljno slobodnog vremena, jer je, između ostalog, isključen iz rumunske reprezentacije, nakon što je selektora uporedio sa Mister Binom, likom iz britabskih komedija u izvođenju glumca Rouena Atkinsona.

Mutu je u karijeri igrao za mnoge klubove, ali najznačajniji dijelovi biografije su mu: Parma, Čelsi, Juventus i Fiorentina.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC