• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Bravo i hvala, Mijailoviću!

Trener fudbalera Crvene zvezde kritikovao je igru svog tima, ali pohvalio lijevog beka koji je, kako kaže, na sopstvenu odgovornost odigrao 90 minuta.

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović nakon pobjede nad Donjim Sremom (0:1) rekao je da je njegov tima propustio dosta šansi zbog nedostatka koncentracije i rezultatskog značaja utakmice.

On je rekao da je najvažnije da su osvojena tri boda i to na teškom gostovanju, jer Donji Srem, po njemu, ima dobro ukomponovan tim, koji je mnogo kvalitetniji nego što njegov plasman na tabeli pokazuje.

"Imali smo dosta šansi da ranije riješimo utakmicu, ali su i domaćini imali sjajnu šansu i to u veoma nezgodnom trenutku pred kraj prvog poluvremena. Ovo je jedna od boljih igara Zvezde ako se gleda broj stvorenih šansi. Međutim, nisam u potpunosti zadovoljan igrom, jer dešavalo se da je Zvezda igrala bolje, a stvarala manje šansi", rekao je Stojanović na konfernciji za medije.

On je naglasio da je imao dosta problema oko sastava ekipe, jer neki igrači nisu fizički najspremniji i osjećaju posljedice povreda.

Stojanović je posebno apostrofirao Nikolu Mijailovića, rekavši da odbrambeni fudbaler zaslužuje čestitke, jer je na sopstveni rizik igrao cijeli meč, iako je prije utakmice osjećao povredu.

Strijelac pobjedonosnog gola, Nejc Pečnik, rekao je:

"Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu i zasluženo slavili. Tokom svih 90 minuta smo bili bolji rival na terenu, stvorili smo dosta prilika ali nažalost nismo uspjeli da ih iskoristimo. Zahvalio bih se navijačima, jer uz njih pružamo maksimum i kada nam je teško. Osjećamo se na svakom meču kao da smo domaćini i zaista je fenomenalan osjećaj igrati pred njima. Ostvarena je i deseta uzastopna pobjeda, ali koliko smo blizu, toliko smo i daleko od krajnjeg cilja, a to je osvajanje prvenstva", svjestan je Pečnik.

Ponovo je Zvezdin krilni igrač morao da jedan dio utakmice odigra na poziciji desnog beka, nakon što se početkom drugog poluvremena povredio Marko Petković.

"Opet sam prinudno odigrao na poziciji desnog beka, i mislim da sam pružio dobru partiju, ali se isto tako nadam da će Marko biti spreman već za naredni meč", rekao je Pečnik.

Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić rekao je da su obe ekipe bile pod pritiskom zbog rezultatske važnosti, Zvezda zbog borbe za titulu, a Donji Srem zbog borbe za opstanak.

"Ogromna želja se vidjela na igračima jedne i druge ekipe, protiv Zvezde se ne smije propustiti onakva prlika koju smo mi imali krajem prvog poluvremena", rekao je Čapljić.

On je naglasio da je naredna utakmica sa Radničkim iz Kragujevca u Pećincima za njegovu ekipu utakmica sezone.
(MONDO:Foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC