• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema: Na kraju igraju Barsa - Atletiko

Karim Benzema, strijelac dva gola u porazu Reala od Barselone, pokušava da bude miran poslije ishoda koji je uzburkao strasti u Španiji.

Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos opleli su po sudiji Undijanu Maljenku poslije nestvarnog "El Klasika" od sedam golova, tri penala i jednog crvenog kartona.

Karim Benzema nije. Trudio se da razmišlja pozitivno.

Dvostruki strijelac za Real, koji je pritom promašio još najmanje četiri velike šanse za gol, rekao je da ne zna da li je bilo penala kod duela Ramosa i Nejmara, ali da je poslije toga bilo jako teško njegovom timu da se odbrani.

Ipak, u trenutku kada Real i Atletiko imaju 70, a Barselona 69 bodova, Benzema podsjeća da Realovi rivali igraju u posljednjem kolu...

"Ne znam da li je bilo faula kod duela Serhija i Nejmara, ali poslije crvenog kartona bilo je veoma teško igrati protiv jedanaestorice. Bila je to noć sa mnogo prelomnih trenutaka i sada nam je jasno da moramo da pobijedimo Sevilju u sljedećem kolu (srijeda)", rekao je Benzema, apostrofirajući narednu utakmicu u Primeri kao jednako važnu, koliko i onu sa Barsom.

"Od ovog trenutka, do kraja sezone igramo samo finala, jedno za drugim, ali isto tako znamo da se Atletiko i Barselona sastaju posljednjeg dana šampionata".

Teško je ocijeniti igru Karima Benzeme, koji se jedva oporavio od povrede pred "El Klasiko". Počeo je loše i promašio dvije šanse od čega jednu stopostotnu, poslije čega je dao dva gola za brz preokret i vođstvo Reala od 2:1, ali onda propustio još tri velike prilike za gol.

On kaže...

"Postigao sam dva gola, ali to je najmanje važno, jer je najvažniji konačan rezultat utakmice. A on je loš po nas... Postigli smo tri gola i imali potpunu kontrolu nad utakmicom, na šta Barselona nije navikla. Znali smo da će oni insistirati na posjedu lopte i dobro smo prilagodili stil igre tome, sve je išlo u dobrom smjeru, ali se onda dogodio taj penal i isključenje poslije čega je bilo gotovo nemoguće igrati".

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Denis Doyle)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC