• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodina gradi stadion od 70 milona evra

Goran Milanović, predsjednik aktuelnog osvajača Kupa Srbije, otkrio da se u jagodinskom gradskom naselju Tabane gradi savremeni stadion.

Predsjednik fudbalskog kluba Jagodina i potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović izjavio je u utorak da se u jagodinskom gradskom naselju Tabane gradi savremeni stadion vrijedan 70 miliona evra.

Prema njegovim riječima, riječ je o velikom projektu, a stadion će imati sve što podrazumijevaju najviši evropski i svjetski standardi, uključujući i grijanje terena.

"Radovi su u punom jeku i izgradnja novog stadiona je ulaganje u fudbalsku budućnost Jagodine", naglasio je Milanović na godišnjoj Skupštini kluba, samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je cilj Jagodinaca da se uskoro bore za šampionsku titulu u Srbiji.

Novi stadion gradi se na terenu fudbalskog kluba Tabane Trgovački, člana srpske lige Istok, koji je filijala Jagodinaca i gdje, kako je naveo Milanović, igrači Jagodine iz omladinske škole idu na dogradnju.

"Klub vodi trener sa "profi licencom", zajedno sa grupom mladih i stručnih momaka. Sada "odvajamo od usta", ali cilj je da se napravi savremen, lijep fudbalski teren, koji će mnogo značiti za budućnost i vratiti uložena sredstva u dogledno vrijeme", poručio je Milanović.

Jagodina trenutno dočekuje rivale na stadionu pod Đurđevim brdom, izgrađenom 1958. godine.

Izgradnjom novog stadiona, "ćurani" bi stali uz rame evropskim klubovima po uslovima na svom terenu. Poređenja radi, cijena stadiona Olimpijakosa - "Karaiskaki" bila je 60 miliona evra.
(MONDO:Foto: Guliver/Getty images/Eurofootball)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC