• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Povreda Petkovića nije jedini problem

I pred utakmicu sa Voždovcem trener Crvene zvezde ima velikih problema da sastavi defanzivnu četvorku.

Crvena zvezda krenuće u odbranu liderske pozicije sa dvojicom napadača.

U subotu od 17.30 na "Marakani" gol Voždovca napašće vjerovatno standardan tandem Dragan Mrđa – Abiola Dauda i to je uz vezni red linija tima u kojoj trener Slaviša Stojanović nije imao probleme u sedmici pred utakmicu 21. kola Jelen Superlige.

Ono gdje ima problem već neko vrijeme je odbrana, u kojoj prema njegovim riječima praktično nema potpuno zdravog igrača, ali će i ovog puta zbog specifične situacije trojica standardnih - Dejan Kelhar, Savo Pavićević i Nikola Mijailović, "stisnuti zube" i početi utakmicu.

U tom smislu, Stojanović je najviše istakao Mijailovića, za kog je rekao da je pravi "fajter" i da će na teren, iako već dugo ne uspjeva da stabilizuje zdravstveno stanje (Stojanović je čak rekao da je Mijailović u posebnom režimu ishrane, kao i treninga).

Jedini koji neće moći preko bola je desni bek Marko Petković, koji je povrijedio koljeno u prethodnoj utakmici u Novom Sadu (protiv Donjeg Srema), a s obzirom na to da je prema trenerovim riječima Migel Arauho povraćao cijeli dan u četvrtak, Jovan Krneta već dugo u problemu sa povredom, a Novak Martinović u poteškoćama da se oporavi od iste, najrealnije je da će na desnom beku igrati krilni napadač Nejc Pečnik.

To bi trebalo da znači da će u veznom redu igrati Aleksandar Kovačević (koji je očistio kartone u prošlom kolu), Nenad Milijaš, Darko Lazović i Miloš Ninković.

(Nikola Janković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC