• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neće nas poremetiti slučaj "Milunović"

Trener Crvene zvezde odbacio mogućnost da odstranjivanje mladog napadača negativno utiče na ekipu pred meč protiv Voždovca (subota, 17.00 časova).

Bez imena Luke Milunovića u prokolu, fudbaleri Crvene zvezde istrčaće u subotu na igralište "Marakane", naspram fudbalera Voždovca.

Mladi ofanzivac crveno-bijelih sklonjen je u sredu iz prvog tima jer je odbio da potpiše papir koji ga obavezuje da neće tužiti klub zbog neisplaćenih zarada. Potom je lično objasnio da nije planirao da tuži klub.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović ne misli da bi taj problem mogao da poremeti svlačionicu.

"Mi smo profesionalci i moramo da radimo svoj posao. Ne vidim zašto bi nas sve to poremetilo, uopšte. Stav kluba je poznat, sve ostalo se zna", rekao je šef struke crveno-bijelih u petak, na konferenciji za novinare na stadionu.

Bez Milunovića, ostatak ekipe imaće zadatak da trijumfom nad Voždovčanima odbrani prvu poziciju na tabeli. Prvi ovosezonski duel subotnjih rivala završen je pobedom "zmajeva" i ponižavanjem fudbalera Zvezde, skidanjem dresova na zahtjev navijača.

"Ta utakmica je bila uspješna za njih. Tada smo se pošteno ispromašivali i kod rezultata 0:0 i kod rezultata 1:0. Nismo uspjeli da dođemo do gola koji bi nam omogućio veći bodovni saldo", rekao je Stojanović.

Zvezdin trener smatra da će Voždovac u subotu igrati onako kako se njegov tim postavi na terenu.

"Ako ih mi svojim pristupom natjeramo da se više-manje brane, tako će i da bude. Međutim, imaju u svojim redovima nekolicinu dobrih igrača, koji znaju i koji žele da igraju fudbal, koji nisu po vokaciji defanzivni".

"Mislim da imaju spoj dobre defanzive, gdje se osam ili devet igrača vrati u zoni između 18 i 25 metara, a onda imaju veoma brz prelaz u kontranapad po bočnim, "vingerskim" pozicijama. Moramo da držimo koncentraciju i tada".

PAROVI 21. KOLA:

Subota:

Donji Srem - Radnički 1923 (14.30)
Javor - Novi Pazar (14.30)
Sloboda Point - Rad (17.00)
Crvena zvezda - Voždovac (17.30)

Nedelja:

OFK Beograd - Partizan (14.30)
Jagodina - Čukarički (17.00)
Napredak - Spartak (17.00)
Vojvodina - Radnički Niš (19.00)

TABELA: Crvena zvezda 47, Partizan 46, Čukarički 35, Novi Pazar 34, Vojvodina 30, Jagodina 30, Radnički Niš 30, Voždovac 26, Spartak 25, Napredak 24, Radnički 1923 21, Sloboda 20, OFK Beograd 18, Donji Srem 17, Javor 17, Rad 15.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC