• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamov "Superhik" popio batine u kafiću

Brazilski fudbaler Klejton, prema tvrdnjama zagrebačkih novinara "sklon čašici", potukao se u četvrtak u noćnom klubu u Zagrebu i dobio batine.

I poslije Samira - Samir!

Tako u hrvatskim medijima pišu o fudbaleru zagrebačkog Dinama Klejtonu, koji je zimus doveden kao pojačanje, a ispostavilo se da nije ni sjenka Samira, koji je do nedavno bio član "modrih".

Ipak, njih dvojica imaju nešto zajedničko, a to je ljubav prema dobrom provodu, a hrvatske kolege tvrde i da Klejton uživa u čašici.

"Večernji list" je objavio da se 31-godišnji Klejton u četvrtak u jednom noćnom klubu napio "kao smuk", a potom je učestvovao u incidentu u kojem je dobio dobre batine. Isti izvor navodi da su fudbaleru Dinama razbijeni arkada, a da ima posljedice i na drugim dijelovima lica.

Navodno imao je naspram sebe samo jednog protivnika, koji je, očigledno, bio dovoljan da dobije ovaj boks meč.

Dinamo je potvrdio da je Klejton učestvovao u incidentu, odmah je suspendovan, a trener zagrebačkog tima Zoran Mamić kaže da Brazilca čeka visoka kazna.

U hrvatskim medijima se već špekuliše da bi Klejton na ljeto mogao da "dobije nogu", ne samo zbog ljubavi prema noćnom provodu, već i zato što nikako nije opravdao očekivanja.

Klejton je u Dinamo došao iz Kajzerispora na preporuku Roberta Prosinečkog, a do sada nije imao nekih mrlja u karijeri. Kada je došao u Dinamo rekao je ovo:

"Ja ne izlazim, ne provodim se po žurkama, nisam kao Samir. Jedva čekam da mi ovdje dođe porodica i da se skoncentrišem samo na fudbal".

A ovo je komentar "Večernjeg lista":

"Nije kao Samir, nego je tri puta gori od njega! Očigledno mu je, poslije godina igranja u turskoj provinciji, godio dolazak u civilizaciju, u čari velegrada, pa im se nesputano prepustio. Fudbal je Klejtonu, doslovno, najvažnija sporedna stvar na svijetu, što se vidjelo u njegovim nastupima. Igrač daleko ispod Dinamovog nivoa, pa i ispod Lokomotivinog. Skorojević koji je ovdje zalutao, još jedan u nizu teških Dinamovih promašaja".

(MONDO, Foto: GNK Dinamo/zvaničan sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC