• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Nismo sve prosuli u četiri dana

Trener Reala ne misli da su dva poraza upropastila sezonu njegovog tima. "Potreban nam je čvrši stav, veća želja", objašnjava.

Trenutni izgled tabele Primere nagovještava uzbudljivu i neizvjesnu trku za titulu do kraja sezone. Poslije 30 kola, lider je Atletiko (73), druga je Barselona (72), a treći Real (70), koji je u posljednja dva meča osvojio 0 bodova.

Uoči mečeva protiv Barselone (3:4) i Sevilje (1:2), Madriđani su "vezali" čak 31 meč bez poraza. Trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti nije previše nervozan u "vanrednom stanju".

"Nismo u posljednja dva dana meča 'prosuli' sve što smo uradili. Radili smo dobro i bili smo uspješni. Sada više nismo u situaciji da jedini odlučujemo. To je ono što smo izgubili. Primili smo šest golova u posljednje dvije utakmice i moramo da se potrudimo da izbjegavamo greške. Potrebno nam je više koncentracije, zato što nas propusti u ovoj fazi sezone mogu skupo koštati", rekao je on.

Real će naredni meč odigrati u subotu uveče, od 22.00 časa, protiv Rajo Valjekana. Španski listovi bavili su se prethodnih dana matematikom i izračunali da će za titulu šampiona Španije biti dovoljno osvojiti 90 bodova.

"Ne znam koliko je poena potrebno da osvojimo, ali znam da ćemo se boriti do kraja. Do posljednjeg meča u kojem se bude odlučivalo", dodao je Italijan.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Martin Rose )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC