• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cure bježite od fudbalera, nemamo cvonjka"

"Da znaju kako živimo, bježale bi kilometrima od nas i 'fatale' komunalce koji imaju sigurne, kakve takve plate", kaže neimenovani igrač Željezničara.

Stara je priča da fudbaleri zarađuju velike novce i da ih zbog toga salijeću brojne ljepotice koje zli jezici često nazivaju sponzorušama.

Međutim, finansijska kriza je kako piše "Dnevni avaz" zahvatila fudbalere aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, čiji igrači jedva preživljavaju od mjeseca do mjeseca.

Iako su u vrhu prvenstvene tabele para je sve manje. I dok domaći igrači kako tako izdrže, "stranci" se snalaze kako znaju.

Sarajevski list navodi da je jedan prvotimac Želje skupocjene naočare marke "Guči" vrijedne nekoliko stotina evra bio primoran da proda za samo 20 maraka. Pojedinci iako vlasnici automobila pješače na treninge kako bi "uštekali" koju marku...

"Jadne su ove djevojke koje misle da mi ležimo na parama i oblijeću oko nas, dolaze u kafiće gdje mi izlazimo. Da znaju kako živimo, bježale bi kilometrima od nas i 'fatale' ove komunalce koji imaju sigurne, kakve takve plate", rekao je prvotimac Želje, koji iz razumljivih razloga nije želio da mu "Dnevni avaz" navede ime.

(MONDO, foto: FK Željezničar)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC