• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avionom na Mojesa: "Pogrešan si - napolje!"

Pogledajte avion iznajmljen od protivnika menadžera Dejvida Mojesa, prelijeće preko "Old Traforda" sa porukom: "Pogrešan izbor - Mojes napolje!"

Navijači Mančester junajteda sve su jasnije podijeljeni na one koji su protiv Dejvida Mojesa i one koji su za Dejvida Mojesa.

Mada, možda je bolje reći - i na one koji još nisu protiv Dejvida Mojesa.

Poslije "frke" koja je izbila oko ideje da se ukloni transparent "The Choosen One" (Izabran), koji uporno drži dio navijača uvjeren da je ser Aleks Ferguson donio pravu odluku kada je za svog nasljednika preporučio i praktično doveo Mojesa, opozicija se odlučila na drugačiji vid protesta.

Baner podrške je i dalje tu, ali je ovog puta nebom letio i baner kojim se jasno iskazuje nezadovoljstvo Mojesovim radom. Obećano - ispunjeno: Mojesovi oponenti iznajmili su avion koji je "vukao" poruku "Wrong one - Moyes out! (Pogrešan - Mojes napolje).

VIDEO



Nešto prije toga, kada je Mojes izašao iz tunela, dio navijača Junajteda aplaudirao mu je, a svemu tome prethodila je pomalo cinična Škotova izjava koji je rekao da "je novac utrošen na iznajmljivanje aviona mogao da bude pametnije potrošen, recimo uplaćen Fondaciji Darena Flečera".

Poređenja radi, navijači Junajteda su banerima tjerali i Fergusona tokom njegove treće sezone na "Old trafordu" bez ijednog jedinog trofeja.

Oni koji se standardno rugaju Mojesu i Junajtedu, odmah su pronašli sliku Fergusona u ulozi pilota, uz pitanje: "Da li je to možda Fergi vozio avion nebom iznad Mančestera?"

(MONDO, foto: YouTube printscreen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC