• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović citirao Ajnštajna

Optužujući navijače Fiorentine da su imali predrasude prema njemu, sadašnji šef struke Sampdorije upotrijebio je čuveni citat Alberta Ajnštajna.

Italijanski novinari obožavaju konferencije za medije Siniše Mihajlovića.

Od kada je došao u Đenovu, bivši selektor reprezentacije Srbije ne samo da je ugurao Sampdoriju među bitnije timove u tekućoj Seriji A, nego je drži i u vrhu naslovnih strana skoro svih listova u Italiji.

Mjesta koja su inače rezervisana za Juventus, Inter, Milan i Romu, često pripadaju Sampdoriji, najviše zahvaljujući Mihajlovićevim citatima.

Na predstavljanju u Đenovi citirao je ubijenog američkog predsjednika Džona Kenedija, nedavno je "bacio Juliju s balkona", kada je deklasirao Veronu, a uoči utakmice sa "svojom" Fiorentinom i susreta sa prijateljem Vićencom Montelom, citirao je slavnog naučnika, Alberta Ajnštajna.

Evo i u kom smislu...

"Moje vrijeme u Firenci bilo je kao slatko-kiseli sos. Kiselo, jer je završeno otkazom, a slatko, jer je bilo prijatno živjeti i raditi tamo. Došao sam u nezgodnom trenutku, morao sam da zamijenim Ćezarea Prandelija i tu je nastao moj problem sa navijačima Fiorentine. Od mog dolaska, oni su tražili da se Prandeli vrati, a onda su, kada su shvatili da je to nemoguće, prizivali da dođe Delio Rosi", rekao je Mihajlović i poentirao:

"Na kraju, dobili su Delija Rosija i izbjegli ispadanje u Seriju B u posljednjem kolu".

Poslije kratke pauze, rekao je:

"Ajnštajn je bio u pravu kada je rekao da je predrasudu teže razbiti nego atom, ali ja nisam zalupio vrata kada sam napustio Firencu", rekao je Mihajlović, koji je vodio Fiorentinu od 4. juna 2010. do 7. novembra 2011. godune, uz prosjek od svega 1,38 poena po meču.

"Iks" je gotovo bio sinonim za Mihinu Fiorentinu, koja je u međuvremenu bila žestoko oslabljena, ali i hendikepirana teškom povredom prvog igrača kluba, Stevana Jovetića, koji je zbog kidanja ligamenata koljena bio van terena godinu dana.

Mihajlović (45) je poslije odlaska iz Firence bio slobodan do narednog proljeća, kada se u maju 2012. godine konačno bio dogovorio sa predsjednikom FSS, Tomislavom Karadžićem.

(MONDO,foto: Beta/AP, arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC