• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i Sarajevo igrali za Želju

Na Gradskom stadionu u Banjaluci, u derbiju 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Sarajeva nije bilo pogodaka.

Tek u 20. minutu viđena je prva ozbiljnija prilika na utakmici. Vladan Grujić dobro je šutirao, ali je golman Sarajeva Matej Delač bez problema ukrotio njegov udarac.

Devet minuta kasnije, Borac je mogao do prednosti. Aleksandar Subić našao se u dobroj prilici nakon greške Ivana Tatomirovića, ali nije uspio da savlada Delača.

Već u narednom napadu uzvratili su gosti. Makedonac Krste Velkoski uputio je udarac, Asmir Avdukić je već bio savladan, ali je lopta pogodila stativu i odbila se u polje.

Početak drugog poluvremena pripao je domaćim fudbalerima, koji uprkos terenskoj inicijativi, ne mogu da dođu do prilike za gol.

U 61. minutu na teren je umjesto Miloša Stojčeva ušao Nemanja Bilbija, koji je dočekan zvižducima sa tribina. Nekadašnji igrač crveno-plavih tako je dobio priliku da u dresu Sarajeva po prvi put igra protiv svojih nekadašnjih klupskih drugova.

Podsjetimo, u gostujućem timu od 1. minuta igraju nekadašnji igrači Borca Vule Trivunović i Bojan Puzigaća.

Igrači oba tima nisu bili na očekivanom nivou ni u drugom poluvremenu, pa je meč okončan najnepopularnijim rezultatom.

Borac je pokušavao, Sarajevo se orijentisalo na odbranu svog gola, pa su se obje ekipe na kraju morale zadovoljiti jednim bodom.

Podjelom bodova u Banjaluci najviše mogu biti zadovoljni u redovima aktuelnog šampiona Željezničara, koji je trijumfom u Trebinju preuzeo lidersku poziciju, bar do sutra, kada svoj meč igra Široki Brijeg protiv Radnika.

BORAC - SARAJEVO 0:0

BORAC: Avdukić, Radulović (od 83. min. Kunić), Jevtić, Žižović, Predragović (od 81. min. Žuržinov), Grahovac, Si. Dujaković, Đajić, Subić, Grujić, Handžić. Trener: Vinko Marinović.

SARAJEVO: Delač, Stojčev (od 61. min. Bilbija), Jajalo, Velkoski, Todorović, Tatomirović, Purić (od 68. min. Vusljanin), Trivunović, Cimiriot (od 46. min. Kovačević), Dupovac, Puzigaća. Trener: Robert Jarni.

(MONDO, foto: MONDO/B. Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC