• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović zadovoljan, ali i kritikuje

Trener Crvene zvezde pohvalio nesebičnost svojih igrača u pobjedi nad Voždovcem. Ipak, veoma je nezadovoljan primljenim golom na početku nastavka.

Šef struke crveno-bijelih Slaviša Stojanović ušao je u subotu uveče u klupsku istoriju, 11. uzastopnim trijumfom na klupi kluba sa "Marakane".

Pred 16.000 gledalaca, njegovi igrači pobijedili su Voždovac 5:1 i prišli na devet koraka do šampionske titule.

Igrom ekipe je u načelu zadovoljan, ali ne i primljenim pogotkom.

"Dobro smo odigrali, bili smo rastrčani po terenu i to je rezultiralo šansama i golovima. Zadovoljan sam partijom, ali nisam zadovoljan zbog olako primljenog gola. To sebi ne smijemo da dopuštamo, bez obzira na rezultat", rekao je Stojanović novinarima na konferenciji u Medija centru svog stadiona.

Zvezda je ovim trijumfom sačuvala prvo mjesto na tabeli, a gol je primila kada je vodila 4:0, i to iz akcije koja je izvedena u dva poteza.

Crveno-bijeli su osim ubjedljive pobjede pokazali i dobru igru i timski duh, što se naročito vidjelo prilikom drugog gola, kada je Miloš Ninković izbio sam pred golmana, ali je prepustio loptu Darku Lazoviću koji se upisao u strijelce.

"Ta sebičnost ili nesebičnost je značajan faktor, a ovo danas je dokaz dobre harmonije među njima i to me veoma raduje. Želim da s takvim međusobnim poštovanjem istrajemo do kraja"
, rekao je Stojanović.

"Bilo je mnogo problema na terenu zbog povreda jer je mnogo igrača tražilo zamjene, ali nadam se da nije ništa strašno", dodao je Stojanović.

Trener Voždovca Zoran Milinković kazao je da njegov tim nije bio na nivou iz prethodnih mečeva.

"Nismo bili na nivou iz prethodnih pet utakmica, i to je razlog ovakvog izdanja. Zvezda je igrala dosta dobro i ovaj poraz ne smije da nas poljulja, već moramo da istrajemo u borbi za opstanak. Poremetilo nas je i to što se Miloš Mihajlov povrijedio dan prije utakmice, ali ne želim da pominjanjem toga umanjim kvalitet Zvezdine igre", rekao je Milinković.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC