• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real iskalio bijes, stradao Rajo

"Kraljevski klub" po kišnom vremenu i ne tako punom Bernabeu kao na prethodnim utakmicama ubjedljivo pobijedio Rajko Valjekano u 31. kolu.

"Hladan tuš" prestao je da poliva navijače Reala.

Uprkos hladnoj kiši koja je u subotu uveče lila u Madridu, pristalice "kraljevskog kluba" konačno su, poslije nedjelju dana bola zbog dva teška poraza od Barselone i Sevilje, imale razloga za slavlje.

Real je odigrao odličan meč protiv Rajo Valjekana i pobijedio 5:0 (1:0). Osvojio je i tri boda dovoljna da zadrži priključak za Atletikom i Barsom, koji su istog dana, samo nešto ranije, takođe zabilježili trijumfe.


U prvom poluvremenu upisao se samo Kristijano Ronaldo. Portugalac je sjajno prošao pored odbrane gradskog rivala i lagano gurnuo loptu pored golmana Rubena. U 15. minutu Real je poveo, a Ronaldo upisao 28 pogodak ove sezone.

Najbolji fudbaler svijeta u nastavku utakmice pokazao je u svoju tamnu stranu. Želio je pošto poto da se još koji put upiše u listu strijelaca, pa je u nekoliko navrata bio više nego sebičan. Publika na stadionu Santjago Bernabeu nije mu tolerisala takvu igru tako da je nagrađen čak i zvižducima.

Ipak, Ronaldo je bio asistent Danijelu Karvahalu kod drugog gola.

Geret Bejl se obrukao u prvom poluvremenu, ali je onda u drugom pokazao sav svoj kvalitet. Velšanin je postigao dva gola, prvi poslije asistencije Anhela di Marije, koji mu je "servirao loptu na tacni", a drugi poslije solo prodora.

Najljepši pogodak viđen je u 78. minutu i djelo je Alvara Morate.

Dvadesetjednogodišnji napadač Reala, vidno iznerviran zbog toga što Ronaldo nije htio da mu doda loptu u prethodne dvije opasne situacije u šesnaestercu Raja, odlučio se da završi sam akciju. Dobio je loptu na lijevoj strani i sa ivice kaznenog prostora uputio vrlo precizan udarac u rašlje.

Poslije 31. kola Primere nikakvih promjena nije bilo na vru tabele. Atletiko je ostao lider, Barsa i Rala ga prate u stopu.

(MONDO, Foto: AP Photo/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC