• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENO-BIJELI: Stvarno najbolje!

Strijelci golova u meču sa Voždovcem složni da je prvo poluvrijeme te utakmice bilo najbolje izdanje Zvezde ovog proljeća, možda i cijele sezone.

I Nenad Milijaš i Darko Lazović i Dragan Mrđa slažu se sa konstatacijom da je Crvena zvezda u subotu protiv Voždovca odigrala odličnih 45 minuta što, uostalom, pokazuje rezultat iz prvod dijela meča na "Marakani" – 4:0.

Sa kamatom su crveno-bijeli naplatili "zmajevima" za jesenji poraz (0:1) i u 11. uzastopnoj pobjedi možda i dostigli nivo koji bi trebalo da zadrže do kraja sezone.

Svjesni su toga igrači Zvezde, pa zato i ne čude gotovo iste izjave koje su trojica od četvorice strijelaca u ovom meču dali po završetku duela.

Milijaš: "Možda čak najbolje prvo poluvrijeme kod kuće".

Lazović: "Mislim da je ovo možda naša najbolja utakmica, sigurno najbolja u ovoj polu-sezoni".

Mrđa (dvostruki strijelac): "Odigrali smo najbolju utakmicu ovog proljeća, a možda i u čitavoj sezoni".

Šta je rekao Abiola Dauda, strijelac za 2:0 u pobjedi od 5:1, pročitajte OVDJE.

Kapiten Milijaš golom u 17. minutu poveo je ekipu ka osvajanju tri boda, a precizan udarac sa dvadesetak metara u donji ugao podsjetio je na neke poteze iz ranijeg perioda karijere iskusnog veziste.

"Mislim da je ekipa igrala prevashodno dobro, a što se mene tiče – sigurno da mi znače ovakva igra i gol... Neko osporava tvoju igru i ocjenjuje da li igraš dobro ili igraš loše. Meni je bitno da Zvezda pobjeđuje, napravili smo uspješan niz, što je jako bitno", smatra Milijaš.

Na pitanje da li je izdanje protiv Voždovca recept po kojem treba nastaviti, kapiten crveno-bijelih je rekao:

"Ovo je jedna od utakmica kakve smo igrali na pripremama. Tamo smo igrali otprilike ovako. Mogli smo da postignemo još mnogo golova i mislim da je publika otišla zadovoljna sa stadiona".



Trener Slaviša Stojanović novinarima je izjavio da je zadovoljan partijom svog tima, ali je kritikovao igrače zbog olako primljenog gola na početku drugog perioda meča.

I najbolji strijelac lige, Dragan Mrđa (13 golova), konstatovao je pad u igri.

"Kada u prvom poluvremenu daš četiri gola, sigurno da je utakmica gotova, ali nije lako da tim tempom nastaviš i drugi dio. Nismo igrali kao u prvom, ali smo igrali dovoljno da damo još jedan gol i utakmicu mirno privedemo kraju... Ne treba mnogo da pričamo o ovoj pobjedi, jer nama je svaka bitna. Bitna su tri boda i okrećemo se sljedećoj utakmici protiv Spartaka".

Darko Lazović je poslije dugo vremena ponovo zatresao protivničku mrežu. Zbog povrede koljena propustio je kraj prošle sezone i cijeli jesenji dio ove.

Vratio se na teren izuzetno motivisan i u šestom meču konačno postigao gol.

"Kako vrijeme odmiče osjećam se sve bolje. Idemo utakmicu po utakmicu, vjerujem da će biti još bolje", priželjkuje 23-godišnji Čačanin.

(Ivan Vučić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC