• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Draško Ilić od ponedjeljka na čelu Borca?

Predsjednik Radne grupe fudbalskog kluba Borac Draško Ilić vjerovatno će u ponedjeljak postati prvi čovjek banjalučkog kluba!

"Na sjednici Skupštine ću podnijeti izvještaj i plan rada i ukoliko dobijem podršku, prihvatiću se mjesta predsjednika Borca", rekao je Ilić za "Nezavisne novine".

Za sutra je zakazana izborna sjednica Skupštine kluba, na kojoj bi klub iz Platonove trebalo da dobije novo rukovodstvo, vrlo vjerovatno sa Ilićem na čelu. Radna grupa se nedavno pismeno obratila institucijama u Republike Srpske i gradu Banjaluka i, kako Ilić kaže, od njihove podrške zavisi da li će prihvatiti mjesto prvog čovjeka kluba.

"Moramo svi zajedno naporno da radimo kako bismo klub izvukli iz teške situacije. Ukoliko naš plan rada dobije podršku institucija i Skupštine, dileme više neće biti", izjavio je Ilić, koji je dodao da već postoji izbor kadrova koji će biti članovi Upravnog odbora.

Dok se čeka izbor rukovodstva koje će naslijediti Srđana Šuputa, koji je krajem 2013. podnio ostavku na mjesto predsjednika, fudbaleri Borca su u subotu protiv Sarajeva (0:0) odigrali peti vezani meč na Gradskom stadionu u kojem nisu postigli pogodak.

Ovim remijem, crveno-plavi su smanjili šanse da naredne sezone zaigraju na međunarodnoj sceni.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC