• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Draško Ilić novi predsjednik FK Borac

Draško Ilić je novi predsjednik Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke.

Ilić je izabran na današnjoj sjednici Skupštine kluba, a prethodno je bio na čelu Radne grupe koja je upravljala klubom od ostavke Srđana Šuputa krajem 2013. godine do izbora nove uprave.

Članovi novog Upravnog obora su Darko Ljubojević, Dejan Travar, Darko Ćulum, Vladimir Jurišić, Predrag Zgonjanin, Milenko Gemaljević, Dušan Čajić i Zoran Novaković, a novi direktor Borca je Robert Zrilić.

Radna grupa nedavno se obratila za pomoć gradskim i entitetskim vlastima, a novac za isplatu dugovanja bivšim igračima u iznosu od 50.000 KM uplatio je kabinet predsjednika RS Milorada Dodika, pa je odigran derbi između Borca i Sarajeva.

Borac međutim bivšim igračima duguje još 174.000 KM i taj dug će morati da plati ukoliko želi da nastavi takmičenje u Premijer ligi BiH.

Ukupan dug računajući obaveze prema sadašnjim igračima, trenerima seniorskog i omladinskog tima, radnoj zajednici te obaveze prema prevoznicima i one za ishranu iznosi 517.000 KM.

Tuz nisu uračunate plate i obaveze do kraja sezone u iznosu od 348.000 KM te dug prema Poreskoj upravi RS u iznosu od 8.200.000 KM čija naplata je odlukom Vlade RS suspendovana do 31.12.2014. godine.

(MONDO, Foto: MONDO/B. Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC