• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Putuj Evropo!?

Banjalučki Borac bez obzira na plasman na kraju sezone najvjerovatnije neće igrati u međunarodnim takmičenjima!

Poslije tri mjeseca "Velikan iz Platonove" dobio je novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Draškom Ilićem, ali kao i protekle sezone, ni ove vjerovatno neće nastupati u Evropi!

Klub sa banjalučkog Gradskog stadiona je praktično ostao bez licence za izlazak na međunarodnu scenu jer nije uspio da obezbijedi finansijske uslove za njeno dobijanje.

„Uspjeli smo da obezbijedimo 219 tehničkih dokumenata za dobijanje licence i borili se da ispunimo i finansijsku stranu, a za to je bilo potrebno da izmirimo sve obaveze koje klub ima. Međutim, u ovoj situaciji mislim da to niko ne može da uradi, pa nismo ni mi! Na žalost, ponovo može da se dogodi da na terenu izborimo pravo na Evropu, ali da zbog toga ne odemo. Jer ipak se radi o ogromnom iznosu od 224.000 KM koje dugujemo našim nekadašnjim fudbalerima“, rekao je Ilić za „Press RS“.

Za Ilićevo imenovanje za prvog čovjeka kluba glasali su svi članovi Skupštine osim predstavnika navijačke grupe „Lešinari“.

Funkciju direktora Borca obavljaće nekadašnji igrač crveno-plavih Robert Zrilić, koji je bio uspješan premijerligaški i međunarodni sudija.

„Ljudi koji su pripremali izbornu Skupštinu vidjeli su me kao direktora i nakon nekoliko razgovora sam pristao da preuzmem funkciju. Smatram da mogu da odgovorim izazovima. Prvi zadatak mi je sistematizacija radnih mjesta, a uporedo i izgradnja pomoćnih terena“, rekao je Zrilić.

NOVI UPRAVNI ODBOR

Novi UO Borca čine: Darko Ljubojević, Dejan Travar, Darko Ćulum, Vladimir Jurišić, Predrag Zgonjanin, Milenko Gemaljević, Dušan Čajić i Zoran Novaković.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC