• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jarni: Ko se napije leti s Koševa!

Trener Sarajeva je očitao bukvicu svojim fudbalerima nezadovoljan izdanjem protiv Borca, ali i zbog "fotki" na kojima pojedinci piju alkohol.

Robert Jarni poslije utakmice u Banjaluci (0:0) u posljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine bio je vidno nezadovoljan igrom svog tima, a posebno zalaganjem pojedinaca.

Zato je na sastanku pošteno "naružio" svoje izabranike, ali u izjavi za „Dnevni avaz“ nije želio da otkrije njihova imena.

„To nije za javnost. Obavio sam razgovor s njima i svašta im izgovorio u četiri oka. Onako se više ne smiju ponašati. Nemamo još mnogo vremena jer je sve manje utakmica do kraja“,
izjavio je Jarni sarajevskom listu.

Na pojedinim navijačkim forumima postavljene su fotografije nekih fudbalera bordo tima u "veselom" raspoloženju ili bolje rečeno u alkoholisanom stanju.

Hrvatski stručnjak je uvjeren da se to nije dogodilo u njegovom mandatu odnosno otkako je klupu preuzeo od bivšeg trenera Husrefa Musemića.

„Te slike nisu iz ovog doba, to garantujem! Kod mene je disciplina veoma važna i to se zna. Koga vidim da konzumira alkohol poslije 23 časa, može da dođe po ispisnicu“, podvukao je šef struke kluba sa Koševa.

Bordo tim već u srijedu (18.30 h) igra prvu utakmicu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv mostarskog Zrinjskog.

"Svaka pobjeda bez primljenog gola je dobra za nas", rekao je Jarni novinarima u Sarajevu i dodao da su "plemići" težak protivnik, sa tehnički dobro potkovanim pojedincima.

"Mi smo ih pobijedili na pripremama, ali to sada ne znači ništa jer je ulog veliki. U timu će biti izmjena što zbog umora što zbog loše igre pojedinih igrača protiv Borca. Suspendovanih nemamo za Kup, jedino je upitan Gojko Cimirot zbog povrede".

(MONDO, foto: FK Sarajevo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC