• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstorije Danila Pantića u "Zemunelu"

FK Partizan nastavio praksu odigravanja kontrolnih utakmica između dva prvenstvena kola. U "Zemunelu" u utorak gost bio beogradski Sinđelić.

Prije nešto "jače" od godinu dana tadašnji sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković govorio je, bez

Mnogi su tada pominjali Danila Pantića, smatrajući da je Tumbaković mislio na njega. I bili su u pravu.

Ovaj momak o kome se mnogo pričalo u prelaznom roku i natezanjima sa upravom o tome da li će konačno potpisati profesionalni ugovor pokazuje da ima rijetko viđen potencijal, talenat...

Trener prvog tima Marko Nikolić ubacuje ga, s vremena na vrijeme, u igru tokom prvenstvenih duela, pokazujući time da vjeruje u njega. Više puta je Nikolić govorio o Pantiću kao momku koji je izuzetno simpatičan, radan, vrijedan, disciplinovan i koji bi, ako nastavi da naporno trenira, mogao da izraste u asa.

Dio tog raskošnog talenta Pantić je pokazao u utorak prije podne u "Zemunelu" tokom kontrolne utakmice protiv Sinđelića, učesnika Prve lige Srbije.

Upravo je njegovim golom Patizan poveo u trećem minutu, ali je golu prethodila minijatura. Pantić je, driblinzima, nanizao nekoliko igrača Sinđelića, potom je odigrao povratni pas do Nikole Ninkovića, koji mu je asistirao za gol.

Ninković je bio strijelac drugog gola u 41. minutu, a pred sam kraj poluvremena na 3:0 povisio je Petar Grbić. Bio je to konačan rezultat meča.

Prema već ustaljenoj praksi, u kontrolnim utakmicama igraju fudbaleri koji nisu imali veću minutažu u prethodnom prvenstvenom kolu i oni koji uopšte nisu bili u sastavu.

PARTIZAN: Živković, Aksentijević, Stevanović, Gulan, N. Petrović, Marković, Pantić, Pantelić, Ninković, Grbić, Fofana. Igrali su još: Ivković, Bogosavac, Janjić, Lukić, Georgijević, Varga.

SINĐELIĆ:
Lazarević, Čolić, Vučević, Đorđević, Pitulić, Piščević, Milenković, Misimović, Gerero, Stojiljković, Stefanović. Igrali su još: Lekić, Lazović, Mirković, Popadić, Teofanov, Dalini, Kanjevac, Slavicki.

(Predrag Vujić, Vladimir Sukdolak - MONDO, foto: FK Parizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC