• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović: Sa PSŽ do titule prvaka Evrope!

Fenomenalni Šveđanin Zlatan Ibrahimović smatra da su mu u sadašnjem klubu najveće šanse da se jednom dokopa titule prvaka Evrope.

Zlatan Ibrahimović je, bez dileme, jedan od najboljih fudbalera današnjice. Njegovi golovi, potezi, driblinzi dovode do ludila protivničke odbrane, izazivaju divljenje fudbalskog svijeta.

Ipak, 32-godišnjem velemajstoru fudbala nedostaje jedan važan trofej u karijeri. Riječ je o popularnom "ušatom" trofeju ili trofeju koju dobija klub-osvajač Lige šampiona.

"Ibra" je igrao za velike evropske klubove Ajaks, Juventus, milanski Inter, Barselonu i Milan, sada za Pari Sen-Žermen. Ali, uprkos takvoj biografiji nikada nije osvojio titulu prvaka Evrope.

Uoči prvog meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija, Ibrahimović se dotakao i te teme.

"Srećan sam što sam dio priojekta koji je pokrenuo Pari Sen-Žermen. Ovaj klub ima visoke ciljeve i vjerujem da su mi najveće šanse da se domognem trofeja u Ligi šampiona ako ostanem u pariškom klubu", rekao je Ibrahimović, kome ugovor sa PSŽ-om ističe 2016. godine.

Što se tiče prvog duela sa Čelsijem u četvrtifnalu Lige šampiona u srijedu uveče, Ibrahimović ulogu favorita prepušta ekipi Žozea Murinja.

"Igraćemo protiv sjajnog tima i nemamo šta da izgubimo. To će biti veliki test za nas. Ako mene pitate, Čelsi je favorit", rekao je Ibrahimović, koji je još jednom potvrdio da ima sjajne odnose sa portugalskim stručnjakom Murinjom.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Jacques Brinon)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC