• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijego oduševio Martina

Argentinci, koji su kao treneri u četvrtfinalu Lige šampiona predvodili Barselonu i Atletiko Madrid, zadovoljni poslije prvih 90 minuta na Kamp Nou.

Barselona i Atletiko Madrid odigrali su na Kamp Nou 1:1 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Rezultat više odgovara Madriđanima, koji su pružili odličnu partiju i vrlo snažno se suprotstavili favorizovanim Kataloncima.

Uprkos rezultatu i izostanku pobjede, trener Barse Herardo Tata Martino bio je srećan zbog igre svog tima, ali i oduševljen golom čuvenog Dijega.

"Zamalo nisam skočio i proslavio gol kada je Dijego šutnuo. To je bilo prelijepo", rekao je Martino.

Argentinac nije imao mnogo toga da zamjeri svojim igračima.

"Ponosan sam na način na koji smo igrali. Ako ovako nastavimo, imamo šanse da uspijemo. Želimo da pobijedimo u svakoj utakmici, tako da ćemo ići u Madrid i probati da uradimo isto. Poslije gola Atletika ste vidjeli najbolje što Barselona ima, kretali smo se dobro i igrali dobro", naglasio je Martino.

Atletiko je prvi na tabeli prvenstva, a Barselona druga, s bodom manje. Ove dvije ekipe igrale su četiri puta ove sezone i sve četiri utakmice završene su neriješeno. Madriđani su u utorak uveče poveli golom Dijega, a izjednačio je Nejmar.

"Igrali smo kao tim, sa mnogo energije. Ovaj dvomeč je potpuno ujednačen. Ne znam ni da li se faktor domaćeg terena računa za nešto, sve je potpuno izjednačeno", rekao je Martino.

Njegov zemljak i kolega iz Atletika Dijego Simeone smatra da su Madriđani pokazali veliko srce.

"Igrali smo protiv velikog protivnika. Imamo tim sa velikim srcem i stvarno sam presrećan što možemo da se takmičimo protiv ovakvih rivala. Ovo je bio strastveni susret. Sa gledišta taktike, utakmica je bila predivna. Oba tima su pokazala svoju snagu i ostala dosljedna svom stilu. Stadion Visente Kalderon će 'gorjeti' u revanšu", rekao je Simeone.

Trener je posebno pohvalio strijelca gola Dijega.

"Stvarno mi je drago zbog Dijega, bio mu je potreban taj gol, koji je došao u jako važnom trenutku utakmice. On će biti od ključnog značaja za nas do kraja sezone. Dijego Košta nije htio da izađe sa terena uprkos povredi, o kojoj ćemo tek kasnije znati nešto više. Svi se nadamo najboljem", rekao je Simeone.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Juan Manuel Serrano Arce)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC