• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mojes i Gvardiola: Sve puca od zadovoljstva

Treneri Mančester junajteda i Bajern Minhena, Dejvid Mojs i Pep Gvardiola u prvi plan istakli zadovoljstvo nastupom i rezultatom u prvoj utakmici.

Kao nikada ranije Mančester junajted je u utorak uveče bio autsajder pred svojim navijačima u Ligi šampiona.

Minhenski Bajern slovio je za apsolutnog favorita, od kladionica do površnih pratilaca fudbalskih zbivanja. Ali, koliko se puta pokazalo da napisano na papiru ne mora da se pokaže istinito u praksi.

"Crveni đavoli" uspjeli su da izbjegnu poraz, a, barem po kretanju rezultata, ne toliko i po igri, bili su bliži pobjedi. Dejvid Mojes je smatra da je njegov tim igrao jako dobro.

"Malo sam razočaran što smo primili gol, ali je nastup bio stvarno dobar. Večeras je postojala prava riješenost da odigramo dobro. U ovom takmičenju imamo istoriju na svojoj strani i atmosfera je bila odlična", rekao je Mojes poslije utakmice.

Revanš se igra za sedam dana u Minhenu, a Mojes gaji nadu za tu utakmicu.

"Znamo da moramo da postignemo gol u revanšu. Moramo da uradimo nešto po tom pitanju. Dali smo sebi sjajnu šansu, moramo da idemo prsa u prsa sa njima. Najbolji fudbal ove sezone smo igrali u Ligi šampiona, a trebaće nam naš najbolji fudbal da pobijedimo u Minhenu", rekao je Mojes.

Gvardiola je bio takođe zadovoljan, iako je prije meča njegov tim proglašavan za velikog favorita i od njega se očekivala pobjeda na Old Trafordu.

"Vrlo sam zadovoljan. Mančester junajted ima jedan od najboljih timova na svijetu, i to ne treba zaboravljati. Dali smo gol u gostima i to je jako važno, ali smo imali i sreće što oni nisu iskoristili svoje šanse. Teško je bilo braniti gol koji smo primili. Nije lako igrati protiv tima koji se brani tako duboko, vidjećemo da li ćemo pronaći neko rješenje u Minhenu", naveo je Španac

U revanšu zbog suspenzije neće igrati Bastijan Švajnštajger i Havi Martines.

"Takve stvari se dešavaju, ali ćemo izaći s tim na kraj. Uvijek je opasno kada se u revanš ide sa 1:1, ali čak bi i pobjeda od 2:1 bila opasna za nas. Probaćemo da pobijedimo u revanšu i siguran sam da možemo. Imam puno povjerenje u svoje igrače i nadam se da će nas navijači u Minhenu podržati kao što su Junajtedovi to uradili za njih", rekao je Gvardiola.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Lars Baron)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC