• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka zove Grobare na slavlje protiv Voše

Fudbaler Partizana vjeruje u povoljan ishod derbija protiv Vojvodine i poziva navijača da u što većem broju dođu u Humsku.

Predrag Luka dobio je šansu od trenera Marka Nikolića na svih šest utakmica koje je Partizan odigrao ovog fudbalskog proljeća. Hitronogi vezista tri puta je bio starter i isto toliko puta ulazio sa klupe.

Nijednom nije odigrao svih 90 minuta.

Luka, kako vrijeme prolazi, pruža sve bolje partije, a jednu od najboljih ove sezone odigrao je protiv Slobode u 20. kolu, kada mu je Nikolić od 46. minuta odredio zadatke na terenu. Slučajno ili ne, ulaskom Luke i igra Partizana postala je brža, sa više ideja, ubojita...

Već protiv OFK Beograda ponovo se našao u početnoj postavi i imao je veliku priliku da Partizan dovede do prednosti, ali ne i dovoljno sreće. Pogodio je prečku.

"Loše sam uhvatio šut... Mnogo sam ušao unutra i onda se tako završi. Vjerujem da će biti još situacija i da će se i taj segment igre popraviti"
, počeo je Luka.

Zadovoljan je statusom koji ima kod novog šefa stručnog štaba, ali i partijama koje pruža u posljednje vrijeme.

"Svakako da sam zadovoljan, ali znam da mogu još više da pružim. Jedan je put do idealne forme, radom i kroz treninge vjerujem da ću podići nivo igre na najviši mogući i da ću biti još bolji u nastavku prvenstva".

Mogao bi već na sljedećoj utakmici da opet zablista. U Humsku dolazi veliki dužnik iz prvog dijela sezone - Vojvodina.

"Očekuje nas derbi... Vojvodina je dosta promijenila ekipu i naredni meč neće imati mnogo sličnosti sa prethodnim u Novom Sadu. Nadam se da će i rezultat biti u našu korist", optimistički je raspoložen ofanzivni fudbaler Partizana.

Recept za pobjedu je poznat.

"Da bismo bili na nivou prethodnih igara u Superligi, moramo da se u narednih nekoliko dan maksimalno pripremimo, analiziramo protivnika i maksimalno spremno dočekamo novi duel sa 'lalama'. Ne bismo smjeli ništa da prepustimo slučaju, jer to bi moglo skupo da nas koša".

Nikolić će konačno imati sve igrače na raspolaganju.

"Vraćaju nam se suspendovani igrači, na terenu će biti i Danko Lazović. Očekujem da s njim u ekipi poboljšamo realizaciju. Ona bi trebalo da bude mnogo bolja nego na posljednje dvije utakmice, kada smo imali dosta prilika, a dali smo samo tri gola", svjestan je Luka da je realizacija možda i najveći problem ovog tima crno-bijelih.

Od kada je trka za šampionsku titulu postala potpuno otvorena i neizvjesna, navijači u sve većem broju dolaze na utakmice Partizana.

"Podrška navijača je iz nedjelje u nedjelju sve veća. To nam mnogo znači. Znamo da bi bez njih sve bilo drugačije, nose nas i siguran sam da će veći dio stadiona protiv Vojvodine i u subotu biti ispunjen i da ćemo se na kraju zajedno radovati bodovim", nagovještava pozitivan ishod derbija Predrag Luka.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC