• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Platiš Zvezdu, gledaš i Vojvodinu!

Veoma popularan potez FK Partizan pred dvije važne utakmice na putu ka odbrani titule.

U subotu: Partizan - Vojvodina, a Partizan - Crvena zvezda tek 26. aprila...

Ali, nije tek!

FK Partizan pozvao je svoje navijače da već 4. i 5. aprila kupe ulaznice za 146. "vječiti derbi" i da za to budu adekvatno nagrađeni - besplatnom kartom za "mali" derbi sa Vošom, u subotu od 18 časova.

Dakle, svako ko u petak i subotu kupi ulaznicu za duel sa beogradskim crveno-bijelima, dobiće poklon za meč sa novosadskim crno-bijelima i tako uštedjeti novac, saopštili su iz Humske.

"Prodaja ulaznica za meč FK Partizan – FK Vojvodina, koji se igra u subotu, 5. aprila, sa početkom od 18 časova, obaviće se na blagajnama stadiona u Humskoj u petak i subotu, u radnom vremenu od 10 do 18. Cijene ulaznica za meč sa Vošom su: jug, 200 dinara, istok/zapad, 400 dinara", saopšteno je na portalu Partizana i dodato:

"Sa lijepim vremenom, pozivamo vas da uz vaše najmlađe članove porodice bodrite crno-bijeli tim u okviru porodične tribine na zapadnom dijelu stadiona, ulaz E. Cijena karata za roditelje sa djecom do 10 godina iznosi 100 dinara. Sezonske i polusezonske ulaznice važe za ovaj susret".

Cijene ulaznica za duel sa Crvenom zvezdom koštaju: jug – 800 dinara, istok i zapad, bočni dijelovi tribina – 1.500, a centralni dijelovi– 2.000.

"Moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice odjednom, uz obavezan važeći lični dokument sa slikom, koji će se davati na uvid (lična karta, pasoš, vozačka)", navedeno je u saopštenju i naglašeno:

"Napominjemo da će se na blagajnama stadiona Partizan odvijati prodaja za sektore koji su predviđeni za navijače crno-bijelih, dok će se prodaja za navijače vječitog rivala odvijati na stadionu Crvene zvezde po dinamici o kojoj će javnost biti naknadno obavještena".

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC