• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biševac: Na Juve po receptu Napolija

Lion dočekuje Juventus u derbiju četvrtfinala Lige Evrope (četvrtak, 21.05). Ostali parovi Alkmar - Benfika, Porto - Sevilja i Bazel - Valensija.

Fudbaleri Juventusa drže jednu ruku na trećem uzastopnom "skudetu". Sedam kola prije kraja imaju osam bodova više od Rome, što im omogućava da u Ligi Evrope igraju bez kalkulacija i zadrške zbog onoga što ih tokom vikenda očekuje u Seriji A.

Ako crno-bijeli misle da osvoje prvi važan međunarodni trofej poslije 1996, u četvrtfinalu će morati da eliminišu Lion, čiji stub odbrane je srpski reprezentativac Milan Biševac.

"Igraćemo mirno i oprezno, bez srljanja. Pobjeda bi bila korak ka plasmanu u polufinale, ali sa druge strane, ona samo donosi mirniji put na revanš u Torino", rekao je Biševac za "Sportski žurnal".

On smatra da je Lion bolji tim nego što pokazuju rezultati u francuskom prvenstvu, u kome je vezao dva poraza na svom stadionu (Monako 2:3, Sent Etjen 1:2) i zauzima peto mjesto.

Biševac kaže i da ne strijepi mnogo od napadača Juventusa...

"Mislim da bismo mogli da preuzmemo recept Napolija, koji je uspio da im zatvori spoljne i vezne igrače i pobijedi 2:0. Napadača se ne plašim, sve sam ih dobro prostudirao. Ljorente je visok i jak, Tevez je brži, ali njega će sigurno čuvati neko od saigrača. Imamo dobru odbranu i tvrdim da se neće naigrati", poručio je nekadašnji štoper Crvene zvezde.

Pažnju srpskih ljubitelja fudbala privlači i duel AZ Alkmara i Benfike, gdje bi na jednoj strani trebalo da bude Nebojša Gudelj, a na drugoj Lazar Marković, Miralem Sulejmani, Ljubomir Fejsa i Filip Đuričić.

(MONDO:Foto: Guliver/Getty Images/Paul Gilham)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC