• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skolari: Barsa sputava Nejmara

Selektor "karioka" tvrdi da Barselona ne dozvoljava svom napadaču da igra svoju igru. Najavljuje da će Brazilac u reprezentaciji da zablista.

"Prinova" Barse iz 2013. godine, supertalentovani Nejmar, u utorak je, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida, pokazao kako igra kada dobije malo prostora po lijevoj strani.

To je svakako primjetio fudbalski stručnjak, trener brazilske reprezentacije, Luiz Felipe Skolari...

On je istakao u četvrtak da Barselona ne koristi na pravi način sve mogućnosti i znanje koje posjeduje reprezentativac Brazila.

"Nejmar ne blista u Barseloni jer oni igraju drugačije od onoga na šta je on navikao. On je bolji kada ima prostora, ali tamo su ga stavili da igra na desnoj strani, što njemu ne odgovara",
rekao je Skolari za britanske medije.

Tome u prilog ide i Nejmarov pogodak za izjednačenje, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida, koji je majstorski izveo baš sa lijeve strane.

Selektor Brazila rekao je da je Neimar veoma bitan igrač za njegovu reprezentaciju i da vjeruje da će baš on biti zvijezda predstojećeg Svjetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu.

"On je za reprezentaciju veoma važan. Kada igra za Brazil, on to radi na potpuno drugačiji način nego što to radi u Barseloni. Nejmar će biti zvijezda Svjetskog prvenstva, sa sigurnošću tvrdim", dodao je brazilski selektor.

Nejmar je u katalonski klub došao 2013. godine, odigrao je 23 utakmice i postigao devet golova, dok je za nacionalni tim Brazila nastupio 47 puta i postigao 30 golova.

(MONDO/Beta, foto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC