• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić za MONDO: Ne dugujemo radnicima

Predsjednik Partizana rekao za naš portal da klub ne duguje Radnoj zajednici, ali da prema igračima postoji kašnjenje sa premijama i bonusima.

Novac je opet problem u Partizanu, a zaposleni prijete štrajkom.

Prema pisanju "Kurira", za srijedu je bio zakazan štrajk upozorenja Radne zajednice FK Partizan, ali on nije održan, jer su se, navodno, nezadovoljni radnici uplašili otkaza, kojima je prijetio potpredsjednik kluba Ratomir Babić.

Neimenovani izvor tiražnog beogradskog lista kaže da se Babić zaposlenima obratio u "Zemunelu" i da nije prvi put da on prijeti otpuštanjima.

Čelnici kluba iz Humske dan kasnije održali su sastanak Sekretarijata, na kojem je su pored trojice potpredsjednika Mileta Jovičića, Duška Jovanovića i Babića, prisutni bili član Uprave Partizana Branko Ružić i predsjednik kluba Dragan Đurić.

Prvi čovjek srpskog šampiona kaže za MONDO da nije bilo nikakvih prijetnji štrajkom i otkazima.

"To su budalaštine... Igračima se duguju određene premije i bonusi, ali ne i plate. Kašnjenja prema zaposlenima u Radnoj zajednici nema. Partizan isplaćuje zarade svojim radnicima od prvog do petog u mjesecu, a koji je danas datum", uzvratio je pitanjem Đurić.

Zaposleni su, nezvanično, nezadovoljni uslovima i dinamikom isplate, a na račune im nije legao ni novac namijenjen za prevoz. Đurić je ovakve tvrdnje demantovao.

On je dodao da se na sastanku govorilo o nekoliko tema, utakmici protiv Vojvodine, panu priprema za ljetnji period, finansijskoj konstrukciji i tekućim problemima.

SVE SMO BOLJI, DERBI NIJE PRESUDAN



Upitan da prokomentariše Partizanove nastupe u proljećnom dijelu prvenstva, Đurić je odgovorio: "Igramo dosta ozbiljno i utisak je da smo iz utakmicu u utakmicu sve bolji i sigurniji. Imali smo taj problem sa suspendovanim i povrijeđenim igračima, ali on je sada riješen".

Predsjednik crno-bijelih kaže da je "vječiti derbi" bitan, ali ne i odlučujući za konačan rasplet u borbi za titulu.

"Napeto je, samo je bod razlike, ali isto bi bilo i da smo mi na prvom mjestu. To je dobro. Mislim da će 'male' utakmice da riješe šampionat, naravno da će i derbi u dobroj mjeri da utiče, ali neće biti odlučujući. Ima još dosta da se igra", podvukao je Đurić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC