• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Bazel jak i bez publike

Nije bilo puno golova u prvim četvrtfinalnim mečevima LE. Najviše razloga za zadovoljstvo imali su Bazelovci, jer u Valensiju nose 3:0.

Poslije prvih utakmica četvrtfinala Lige Evrope najbliži pretposljednjoj rundi slabijeg evropskog takmičenja su Bazel, Benfika i Juventus. Porto je takođe napravio dobar rezultat za revanš.

Švajcarci su pred praznim tribinama Sent Jakob stadiona (suspendovan zbog incidenata koji su navijači Bazela napravili u Salcburgu) pobijedili Valensiju 3:0.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno za četiri minuta prvog poluvremena.

Matijas Delgado je sa dva gola u 34. i 38. minutu prizemljio "slijepe miševe" i pred njih stavio vrlo težak zadatak koji Špansku ekipu očekuje za sedam dana na Mestalji. Da nevolja za goste bude veća potrudio se Valentin Stoker u prvom minutu sudijske nadoknade.

Benfika je pola posla završila u Alkmaru, gdje je stadion bio ispunjen do posljednjeg mjesta. "Orlovi" su savladali Az 1:0, golom Eduarda Salvija u 48. minutu.

Nemanja Gudelj i ovom meču bio je starter, a na terenu je proveo nešto više od 80 minuta. Na drugoj strani, Lazar Marković je dobio priliku da finiš utakmice odigra za Benfiku, dok njegovi saigrači Miralem Sulejmani i Filip Đuričić nisu ulazili u igru.

Kao što se i očekivalo duel Porta i Sevilje bio je vrlo čvrst sa malo golova.

Viđen je samo jedan i to u mreži španske ekipe. Trenutak odluke dogodio se u 31. minutu, kada je Mangala savladao Antonija Beta.

U Lionu su navijači tužni napustili Žerlan. Olimpik je ugostio Juventus, a radost "staroj dami" donio je Leonardo Bonući u 85. minutu.

Revanš utakmice igraju se 10. aprila.

(MONDO, Foto: AP Photo/KEYSTONE/Jean-Christophe Bott)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC